Fiore Uitvaartzorg

Fiore Uitvaartzorg

Sint Hubert

Fiore Uitvaartzorg: met hart en ziel betrokken bij de verzorging van een waardig én sfeervol afscheid van jouw dierbare.

Over de dood denken we het liefst niet te veel na. Maar als je dan plots afscheid dient te nemen van een dierbare, dan is het fijn dat je kunt terugvallen op betrokken professionals. Op een team dat er alles aan doet om laatste wensen van de overledene en nabestaanden te verwezenlijken, zodat er kan terug worden gekeken op een waardig en persoonlijk afscheid. Bij Fiore Uitvaartzorg in Sint Hubert kun je daar van op aan.

Eigenaar Pieter Kessels: “Mijn team is met hart en ziel betrokken; wij doen er alles aan om deze bijzondere gebeurtenis te laten voortleven als een gedenkwaardig afscheid en mooie herinnering. In relatief kort tijdsbestek – waarin we alle tijd voor de nabestaanden nemen – zorgen we zo voor een uitstekende verzorgde uitvaart.”

Met het afscheidshuis – in de voormalige pastorie aan het Kerkpad 17 in Sint Hubert – biedt Fiore nabestaanden de gelegenheid om op intieme wijze in een stijlvolle, warme sfeer afscheid te nemen van hun dierbare. Dankzij de 24-uurs kamer hebben nabestaanden tot aan de begrafenis of crematie altijd onbeperkt toegang; ze krijgen namelijk een eigen sleutel. “In de ruimte aan de voorzijde kunnen we daarnaast afscheidsdiensten verzorgen. Ook onze prachtige tuin loont zich hier bij uitstek voor.”

Het team van Fiore Uitvaartzorg is op de hoogte van alle mogelijkheden. En zal dit waar mogelijk altijd realiseren. Helpen bij de verzorging van de overledene? Thuis opbaren met gebruik van Thanatopraxie (een lichte vorm van balseming, waarbij de huid en lichaam van overledene op temperatuur blijven)? Interesse in een natuurbegrafenis? Of speciale wensen, omdat het gaat om het overlijden van een kind? Er is altijd een medewerker die je er meer over kan vertellen.

“Niet alleen als het moment daar is, maar ook vooraf. Daarvoor hebben wij het wensenboekje ontwikkeld; in dit boekje kan ieder zijn persoonlijke uitvaartwensen vastleggen. Voor de nabestaanden is dit heel fijn om op terug te vallen bij de organisatie van een uitvaart”, aldus Kessels.

Facebook

Fiore Uitvaartzorg
Fiore Uitvaartzorg
Wethouder Lemmenstraat 11
5454GH Sint Hubert