DeKeuzeCoach

DeKeuzeCoach

Beugen

DeKeuzeCoach
We leven in een wereld waarin je steeds meer kunt kiezen. Bovendien is onze maatschappij vaak gericht op prestaties, succes en een ‘perfecte’ leefstijl. Deze twee thema’s vormen de lijn in mijn coaching praktijk. Krachtige keuzes maak je namelijk vanuit je eigen talenten, drijfveren en verlangens. Moeilijk kunnen kiezen is echter één van de symptomen van perfectionisme.

DeKeuzeKracht methode
Nicole Meijer stond ooit zelf voor een pittige keuze: opnieuw solliciteren op een HR Business Partner positie of het bedrijf verlaten waar zij jarenlang met plezier had gewerkt. Ze koos het laatste. Ze besloot haar passie te volgen en zich volledig te focussen op coaching.

Keuzes geven kracht. Daarom werkt zij met de DeKeuzeKracht methode.
'Dit is een methode die ik zelf heb ontwikkeld. Deze methode geeft een totaalbeeld op basis waarvan jij vol vertrouwen de juiste keuzes maakt. Jóuw keuzes, omdat je zelf de regie pakt en zelf de verantwoordelijkheid neemt voor een nieuwe draai aan jouw loopbaan en jouw leven.'

Perfectionisme coaching
Op zich is er niets mis met perfectionisme. Het wordt echter lastig als je voortdurend streeft naar het hoogste haalbare. Wanneer je nooit echt tevreden bent over jezelf en de lat onrealistisch hoog legt. Dan is perfectionisme een factor die kan leiden tot stress en zelfs tot burn-out. Goed nieuws: je kunt afscheid nemen van perfectionisme. Ook in de huidige maatschappij waar perfectionisme aangewakkerd wordt door sociale media en jongeren meer perfectionistisch zijn dan ooit. Perfectionisme coaching doorbreekt patronen en verandert jouw manier van denken en doen.

Hoe werkt DeKeuzeCoach?
Coachgesprekken vinden vaak buiten plaats, wandelend in de natuur. In de buitenlucht heb je een heel ander gesprek dan zittend tegenover elkaar tussen vier muren. Tijdens een wandeling hoef je elkaar niet aan te kijken. Gedachten komen tot rust en er ontstaat ruimte voor iets nieuws. Daarbij speelt 'de ruimte' zeker een rol, er zijn geen grenzen door muren en een plafond.

Voor wie is DeKeuzeCoach?
Voor HBO/WO professionals die een nieuwe uitdaging zoeken of een verandering willen in hun huidige situatie. 

Wie is DeKeuzeCoach? 
Doorzettingsvermogen, onafhankelijkheid, respect, zorgzaam en positief in het leven staan, zijn waarden die Nicole van thuis uit heeft meegekregen. 'Deze waarden zijn de fundamentele basis voor wie ik ben als persoon, in wat ik doe en welke keuzes ik maak in het leven. Mensen zeggen van mij dat ik kalm ben, open en helder communiceer, goed kan luisteren en doortastend ben. Zien en ervaren dat iemand weer nieuwe energie krijgt en in staat is zelf krachtige keuzes te maken, keuzes die bij hem/haar passen, niet alleen nu, maar voor altijd, daar word ik blij van!’

LinkedIn
Facebook
Twitter

DeKeuzeCoach
DeKeuzeCoach
Oeffeltseweg 26
5835 BC Beugen