DeKeuzeCoach

DeKeuzeCoach

Beugen

DeKeuzeCoach
We leven in een maatschappij die vaak gericht is op prestaties, succes en een ‘perfecte’ leefstijl. Regelmatig staan we voor nieuwe keuzes en bovendien valt er ook steeds meer te kiezen. Krachtige keuzes maak je vanuit je eigen talenten, drijfveren en verlangens. Moeilijk kunnen kiezen is echter één van de kenmerken van perfectionisme.

Perfectionismecoaching
Op zich is er niets mis met perfectionisme. Het wordt pas lastig als je voortdurend streeft naar het hoogste haalbare. Wanneer je nooit echt tevreden bent over jezelf en de lat onrealistisch hoog legt; of altijd maar doorgaat en stoppen voor jou geen optie is; je voortdurend uitstelt of piekert; je moeite hebt met keuzes maken; wanneer jij je overal verantwoordelijk voor voelt en alles onder controle wilt houden. Dan is perfectionisme een factor die kan leiden tot stress en zelfs tot burn-out. Goed nieuws: je kunt afscheid nemen van perfectionisme. 

Hoe werkt DeKeuzeCoach?
Perfectionisme ontstaat vaak in de kinderjaren uit ingrijpende of traumatische gebeurtenissen. De gebeurtenis op zich kunnen we niet veranderen, de wonden die daaruit voortkomen zijn wél te helen. Met een unieke combinatie van perfectionismecoaching, traumacoaching en de polyvagaaltheorie (hoe reageert ons lichaam op stress), ondersteun ik jou in je persoonlijke groei en verandering. Je doorbreekt patronen en verandert jouw manier van denken en doen. Je komt los van belemmerende patronen van perfectionisme, zodat je weer in staat bent vol zelfvertrouwen en energie in het leven te staan en keuzes te maken die bij jou passen.
De coachgesprekken vinden plaats op een plek in de natuur: in de hooiwagen met uitzicht op het prachtige natuurgebied De Vilt of tijdens een wandeling.

Voor wie is DeKeuzeCoach?
Voor studenten en professionals die begeleid willen worden bij het doorbreken van de hierboven genoemde belemmerende patronen van perfectionisme.

Wie is DeKeuzeCoach?
Mensen zeggen van mij dat ik kalm ben, open en helder communiceer, goed kan luisteren en doortastend ben. Zien en ervaren dat iemand weer nieuwe energie krijgt en in staat is zelf krachtige keuzes te maken; keuzes die bij hem/haar passen, niet alleen nu, maar voor altijd, bevrijd van belemmerende patronen van perfectionisme, daar word ik blij van!
Ik stond ooit zelf voor een pittige keuze: opnieuw solliciteren op een HR Business Partner positie of het bedrijf verlaten waar ik jarenlang met plezier had gewerkt. Ik koos het laatste en besloot mijn passie te volgen en me volledig te focussen op coaching.
In mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling als coach sta ik open voor nieuwe inzichten. Op mijn pad houd ik niet krampachtig vast aan één enkele manier of methode. Ik verken nieuwsgierig de bochtjes in mijn levensweg, zowel letterlijk als figuurlijk. Want juist in die bochtjes ontdek ik wat bij me past en welke keuzes ik wil maken.
Aanvankelijk richtte ik me op het maken van keuzes, het nemen van beslissingen en het begeleiden van anderen op dat gebied. Maar gaandeweg groeide mijn interesse en verlangen naar meer diepgang. Een natuurlijke ontwikkeling die me leidde naar de combinatie van perfectionisme, trauma en het effect van stress op ons lichaam ofwel perfectionismecoaching, traumacoaching en de polyvagaal theorie. Voor mij vormen ze een onlosmakelijke verbinding die me in staat stelt om op een dieper niveau te werken en mijn cliënten te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en verandering

 

DeKeuzeCoach
DeKeuzeCoach
Oeffeltseweg 26A
5835 BC Beugen