UTS verhuist Maasziekenhuis

Video geplaatst op maandag 9 mei 2011

BOXMEER - Bestuurder Ruud Verreussel van het Maasziekenhuis in Boxmeer kijkt tevreden terug op de verhuisoperatie uitgevoerd door UTS die vrijdag rond de middag kon worden afgerond. Alle 45 patiënten die vervoerd moesten worden van het oude naar het nieuwe ziekenhuis zijn goed aangekomen. Van hen gingen er 36 per UTS vrachtwagen en 9 met de ambulance over. Ook de patiënt die gisteren nog werd geopereerd maakt het goed. 
De verhuizing van het Maasziekenhuis is al met al voorspoedig verlopen. Om tien voor twaalf is de laatste patiënt gearriveerd in het nieuwe ziekenhuis. Hiermee kwam een einde aan de operatie vrijdagochtend vroeg begon. Rond half negen zijn de eerste drie patiënten aangekomen in het gloednieuwe Maasziekenhuis op de Health Campus in Beugen, gemeente Boxmeer. 
Langs de verhuisroute van het oude ziekenhuis aan de Loerangelsestraat naar de Health Campus stonden manschappen van de Nationale Reserve. Zij controleerden de eenrichtingsroute en deden tevens mee aan een grootschalige oefening.
Tags: boxmeer Maasziekenhuis UTS