Metworst Zomer-opstapmiddag voor de jeugd Deel dit artikel ‹ Terug

Metworst Zomer-opstapmiddag voor de jeugd

Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018


Vereniging ‘De Metworst’ organiseert op zaterdag 18 augustus weer de ‘zomer-opstapmiddag’ voor de jeugd. Op deze manier kan in een ongedwongen sfeer en op een rustige manier kennis gemaakt worden met Vereniging ‘De Metworst’ en het gevoel als aankomend Metworstruiter vanaf de rug van één van de aanwezige pony’s en paarden ervaren worden. 
 
Ervaren Metworstruiters en –leden zullen jong en oud uitleg geven over hoe je lid kunt worden van deze mooie vereniging en toelichten waar je aan moet voldoen om (ooit) als jonggezel aan de Metworstrennen te mogen deelnemen. Pony’s, paarden en een Belgische knol staan klaar om je onder deskundige begeleiding een gratis proefritje te laten maken. Aanmelden kan, maar is niet verplicht, en jongens en meisjes van alle leeftijden zijn welkom! Daarnaast is er voor de jeugd een springkussen, kun je leren hoornblazen en je laten schminken. 
 
De opstapmiddag wordt op zaterdag 18 augustus van 14.00u tot 16.00u op het oefenterrein van ‘Paard en Pony Vereniging Boxmeer’ georganiseerd. Het adres is: Parallelweg, 5831 RE Boxmeer. 
 
Wil je je aanmelden voor deze middag of lid worden van de Vereniging, neem dan contact op via dit emailadres: secretariaat@metworst.nl 

advertentie