Deel dit artikel ‹ Terug

5 Kilometer diplomaloop A.V. Sporting Boxmeer

Geplaatst op: woensdag 7 juni 2017


Onder warme omstandigheden hebben op donderdag 1 juni 2017 maar liefst 18 deelnemers van de beginnercursus van A.V. Sporting Boxmeer deze cursus succesvol afgerond met een 5 kilometer diplomaloop.

In 12 weken tijd hebben de beginnende hardlopers onder deskundige begeleiding getraind om 5 kilometer te lopen. De diplomaloop is uitgezet over een mooi parcours door de bossen rondom het Oorlogsmuseum in Overloon. Na een warming up met de trainers, viel rond 19:15 uur het startschot voor de beginners. Aan de start verschenen, ter ondersteuning van de beginners, ook diverse jeugd- en volwassen clubleden van de atletiekvereniging. Aangemoedigd door enthousiaste supporters hebben alle 18 beginnende hardlopers de 5 kilometer heel goed uitgelopen. Een knappe prestatie van alle deelnemers.

Hoewel de beginnerscursus slechts eenmaal per jaar georganiseerd wordt door A.V. Sporting Boxmeer, is het altijd mogelijk om als beginnend loper aan te sluiten bij de reguliere trainingen in Boxmeer en Overloon. Kijk voor de trainingsdata op www.avsportingboxmeer.nl 
advertentie