Deel dit artikel ‹ Terug

Leren starten met crypto’s in Bibliotheek Boxmeer

Geplaatst op: maandag 17 april 2023


Op donderdag 20 april nemen ''de Cryptotakkies'' je mee in de wereld van Crypto. In een interactieve workshop komen onder andere de werking van bitcoins en blockchaines aan bod, en krijg je een beeld van hoe je hier zelf mee zou kunnen starten. Deze laagdrempelige workshop vindt plaats in Bibliotheek Boxmeer en start om 19.00 uur. Deelname is gratis.


Interactieve workshop

Men kan er niet meer omheen: bitcoin, blockchain & cryptocurrencies gaan deel uitmaken van onze toekomst. En om jouw daarop voor te bereiden, heeft BiblioPlus de Cryptotakkies gevraagd hier een workshop over te geven. Er wordt o.a. aandacht besteed aan begrippen als Bitcoin, Blockchain en Wallets. Daarnaast hebben de Cryptotakkies het ook over hun inzichten over investeren en worden uiteraard de risico’s besproken. Na het volgen van de workshop weet je wat crypto’s zijn, hoe ze werken en of en hoe je er eventueel zelf in zou willen investeren.


Cryptotakkies

Cryptotakkies is een online leerplatform dat jongeren & volwassenen praktische en theoretische tools biedt en ze inzicht geeft in de toekomst van het digitale geld en de

onderliggende technologie: Blockchain technologie. De Cryptotakkies leren deelnemers de vaardigheden die ze nodig hebben over blockchain technologie, de werking van

cryptocurrencies &de dataeconomie op jouw eigen tempo. Wij geloven dat cryptocurrencies na 2030 niet meer weg te denken zijn uit het leven!


Reserveren via de website van BiblioPlus: www.biblioplus.nl/agenda.