Deel dit artikel ‹ Terug

Fiets & Wandelboekje Land van Cuijk nu verkrijgbaar

Geplaatst op: dinsdag 4 april 2023


Het Land van Cuijk is een prachtig gebied om te verkennen per fiets of te voet. Om deze reden heeft Visit Land van Cuijk een handzaam Fiets & Wandelboekje samengesteld met meer dan 30 verschillende routes. Dit boekje is nu verkrijgbaar bij diverse toeristische informatiepunten en verblijfsaccommodaties in het Land van Cuijk. Het kan ook worden gedownload via https://www.landvancuijk.nl/fiets-en-wandelboekje


Het Fiets & Wandelboekje Land van Cuijk is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die de regio wil ontdekken. Het boekje bevat gedetailleerde informatie over de routes, inclusief kaarten en praktische informatie over afstanden en bezienswaardigheden onderweg. Bovendien vindt u in het boekje informatie over bedrijven die langs de routes liggen, waar u kunt genieten van een kopje koffie of kunt overnachten.

Het boekje is compact en makkelijk mee te nemen. Het past gemakkelijk in uw rugzak of fietstas en is daarom een onmisbaar item voor uw volgende fiets- of wandeltocht in het Land van Cuijk.

Het Fiets & Wandelboekje Land van Cuijk is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie of gewoon een dagje weg in de natuur. Met meer dan 30 verschillende routes is er voor ieder wat wils. Of u nu wilt genieten van de prachtige natuur of de historische bezienswaardigheden wilt ontdekken, het Fiets & Wandelboekje Land van Cuijk wijst u de weg.

Voor meer informatie over het Fiets & Wandelboekje Land van Cuijk en de uitgave punten kunt u terecht op de website van Visit Land van Cuijk.