Deel dit artikel ‹ Terug

Omroep Land van Cuijk haalt bijna € 5.000,- op voor de voedselbank

Geplaatst op: woensdag 21 december 2022


Vanuit de radiostudio in het souterrain van Myllesweerd, Kerkstraat 3 in Mill, verzorgde Omroep Land van Cuijk van vrijdag 16 december 9:00 uur tot zondagavond middernacht live uitzendingen waarin aandacht werd gevraagd voor de actie BROODNODIG. De radio en televisie uitzendingen van Omroep Land van Cuijk stonden volledig in het teken van de Voedselbank Land van Cuijk. De omroep stond stil bij de mensen uit het Land van Cuijk die leven onder de armoedegrens, door gesprekken te voeren met medewerkers van de voedselbank Land van Cuijk, politici en diverse andere betrokkenen.


Met deze actie deed Omroep Land van Cuijk een appèl op de inwoners en ondernemers in het Land van Cuijk om in actie te komen, en dat heeft men zeker zeker gedaan.


De voorlopige eindstand van de actie BROODNODIG voor de voedselbank Land van Cuijk was zondag rond middernacht maar liefst € 4.150,-! Dat bedrag was nog exclusief een donatie van het Grafisch Huis, uitgever van DeBok, DeStieR en DeGraef, welke een halve pagina gratis advertentie ter beschikking stelde t.w.v. € 575,- excl. B.T.W. in de goed gelezen Kersteditie van in DeBok, DeStieR en DeGraef in het Kerstweekend. Daarnaast werd er op de diverse inzamelpunten ook veel in natura gedoneerd ten behoeve van de voedselbank Land van Cuijk.


Heb je nog niet gedoneerd? Kijk dan op www.omroeplvc.nl/voedselbank voor alle informatie. Je kunt daar nog steeds een QR code scannen, waarme je een eenmalige donatie kunt doen. Doneren kan echter ook door zelf geld over te maken naar bankrekeningnummer NL 64 RABO 0109.0412.59 ten name van Stichting Voedselbank Land van Cuijk


De voedselbank en Omroep Land van Cuijk bedankt iedereen voor het doneren, kijken en luisteren naar de uitzendingen.