Deel dit artikel ‹ Terug

Titus & Fien komen in de kerstvakantie naar Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 16 december 2022


Het populaire, groene duo Titus en Fien, bekend van vele sprookjesvoorstellingen en een eigen YouTube-serie, komt na twee succesvolle Zomershows naar Cuijk met een eigen, te gekke Winterrevue! Op dinsdag 27 december zie je deze hilarische show met winters thema in Schouwburg Cuijk. 

Tijdens deze winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid, kan het publiek rekenen op een middag lachen, gieren en brullen. 

Het duo bereidt zich voor op de feestdagen, maar dat gaat niet helemaal vanzelf. Waar Fien voornamelijk bezig is met lekker eten, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen, wat zorgt voor vele komische momenten.

Met een prachtig decor, live orkest, grote hits, hilarische sketches en grappen en grollen, is deze voorstelling een heerlijk uitje in de kerstvakantie voor de hele familie.


Verkleedwedstrijd

Titus en Fien roepen alle theaterbezoekers op om hun meest feestelijke, gekke en groene kleding uit de kast te trekken. Degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed is, wint de verkleedwedstrijd. 

Daarnaast komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer om met alle bezoekers op de foto te gaan!

De Winterrevue (4+) van Titus & Fien is dinsdag 27 december te zien in Schouwburg Cuijk. Kaarten en informatie: schouwburgcuijk.nl