Deel dit artikel ‹ Terug

Mill centrum kleur weer oranje

Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2022


Oranje comité Mill is er weer klaar voor. Het comité, ontstaan in de Oranjeboombuurt is al enige tijd in voorbereiding. 

Op 4 en 5 november, gaan weer vele handen ladders, kilometers vlaggetjes, in de oranje kleuren door de Hoogstraat van rotonde tot rotonde, maar ook de kerkstraat en gedeelte oranjeboomstraat.

Uiteraard allemaal voor het komende WK in Qatar wat op 21 november van start gaat.

De laatste keer was in 2020 midden in de corona tijd maar dat weerhield ons niet om te gaan versieren zo verteld Roy Mengerink, iniatiefnemer van dit gebeuren samen met zijn comité. 

De straten waren rijk gekleurd met 5,5 kilometer aan vlaggetjes en ook de oranje lichtkabels waren een must voor het oog en niet te vergeten zo'n 200 oranje jurkjes.

Ook de landelijke media wist Mill te vinden en zo deed Mill mee in de actie van Veronica en Hornbach en behoorde Mill tot één van de mooist versierde straten van Nederland, en was de promofilm van de landelijke bouwmarkt een kroon op het werk.

Dit jaar pakken we weer anders uit en zal er met veel gekleurde strikken gewerkt worden. Uiteraard ook weer kilometers aan vlaggen en nog meer oranje lichtkabels.

Geweldig ook dat OCM(Ondernemers collectief Mill) en Ontdek Mill ons steunt, de Gemeente Land Van Cuijk ons de mogelijkheid geeft en alle Ondernemers in het oranje parcours, alsmede de vele buurtbewoners een steentje bijdragen.

Kom gerust kijken in November/December of kijk op Fb of Instragram naar OranjeLeeuwenMill.