Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe theatershow in Zoo Parc Overloon

Geplaatst op: maandag 23 augustus 2010


Op donderdag 26 augustus en zondag 29 augustus kunnen jong en oud in het theater van Zoo Parc Overloon genieten van de nieuwe theatervoorstelling ‘Tante Tula’s Kruidenleerschool’. Tante Tula is gek op de natuur en neemt de kinderen mee op een fascinerende reis. In haar Kruidenleerschool geeft ze de kinderen op magische wijze les over de natuur en al haar natuurlijke krachten. Een kruidig brouwseltje daar, een natuurlijk mengseltje hier; Tante Tula zorgt voor veel Tover-kook-plezier! De theatervoorstelling begint om 12:30 uur en om 14:30 uur en is voor bezoekers van Zoo Parc Overloon gratis.

Ook in september en oktober komt Tante Tula naar Zoo Parc Overloon: op zondagen 12 en 26 september en op donderdag 21 oktober en zondag 24 oktober.

De dieren van Zoo Parc Overloon nog beter leren kennen? Tijdens de dagelijkse Zoo Times bij onder andere de cheetahs, reuzenmiereneters, gibbons en dwergnijlpaarden vertelt een dierverzorger van alles over de dieren en hun bijzondere eigenaardigheden. Na elke Zoo Time is er de gelegenheid tot vragen stellen.

Op de Promenade staat regelmatig educatiekar Beestenboel. Bekijk allerlei dierenvoorwerpen, zoals schedels, eieren, veren, vacht en voeding bekijken en stel je vragen aan de gids. Voel hoe zacht de vacht van een yak is, bekijk een schildpadschild van binnen en hoor wat het verschil is tussen de veren van ara’s en emoes.

www.overloonzoo.nl