Deel dit artikel ‹ Terug

Drie dagen fietsen in Regio Mill voor het hele gezin

Geplaatst op: donderdag 5 augustus 2010


Dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 augustus staat de avondfietsdriedaagse in Mill weer op de agenda. Naast de routes van 15 en 30 kilometer is er ook een route van 8 kilometer uitgezet. Dit speciaal voor de kleinere fietsers. Starten kan iedere dag tussen 17.30 uur en 19.00 uur bij café zaal het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

De avondfietsdriedaagse wordt georganiseerd door buurtvereniging de Molenheide uit Mill en is geschikt voor het hele gezin. De kosten voor deelname bedragen tijdens de start van de fietstocht zelf voor volwassenen 4 euro en voor kinderen t/m groep 8 1,50 euro. Startkaarten kosten in de voorverkoop, van woensdag 11 tot en met zondag 15 augustus (vanaf 19.00 uur open) bij het Lagerhuis in Mill slechts 3 euro. Natuurlijk kunt u ook 1 of 2 dagen mee fietsen mocht alle 3 de dagen te veel zijn of wanneer u verhinderd bent. Dan betaalt u 2 euro per dag. Voor de gene die alle 3 de dagen deelnemen wacht op donderdagavond een leuke herinnering. Tevens is er deze laatste avond een loterij waarvan uw inschrijfnummer tevens uw lotnummer is.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het secretariaat van de Molenheide via René Teunesen op tel. 06-10432778.
advertentie