Inspyrium host grootste en meest energieke VrijMiBo Land van Cuijk Deel dit artikel ‹ Terug

Inspyrium host grootste en meest energieke VrijMiBo Land van Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 22 februari 2022


Op vrijdag 8 april wordt de grootste en méést energieke VrijMiBo van het Land van Cuijk georganiseerd. Het vindt plaats tijdens de Expo New Energy editie ‘Waterstof en meer’ van 7 tot en met 9 april. Het programma staat volledig in het teken van nieuwe energie. Inspyrium sluit als groene evenementenlocatie volledig aan bij het duurzame karakter van het event. Het regionale bedrijfsleven pakt tijdens de Expo het podium om zijn duurzame producten en diensten te presenteren. Als lokale ondernemer deelnemen óf als bezoeker interesse in de VrijMiBo? Ga dan naar exponewenergy.nl.


Energieke VrijMiBio

De VrijMiBo is bij uitstek de gelegenheid om ongedwongen met elkaar in gesprek te gaan over een duurzame toekomst. De aftrap wordt plenair georganiseerd met een kick-off door Paul Bombeld, directeur van Waterstof Magazine. “Overal over de wereld zijn de creatieve pioniers volop aan het werk. We staan aan een uitdagend begin van een prachtige waterstof-economie. En we leven in een geweldig uitdagende tijd, want schoner dan groene waterstof wordt het niet.” 

Flitsende lezingen over de mogelijkheden van waterstof en Meet & Match sessies met studenten van de technische universiteiten passeren in rap tempo de revue. Energieke pitches leggen de resultaten uit de New Energy Hackathon bloot. 


Netwerken op de Waterstofstraat

De Waterstofstraat dient deze middag als podium voor de borrel. Onder het genot van een goed glas bier en een lokale borrelhap zijn de mogelijkheden van waterstof in levenden lijve te bekijken. Van de tractor tot de vuilniswagen en van de stadsbus tot de graafmachine; alle voertuigen in deze straat werken op waterstof. 


Kans voor het regionale bedrijfsleven

De Expo New Energy biedt het regionale bedrijfsleven de mogelijkheid om deel te nemen aan een impactvolle beweging die zich hard maakt voor de ontwikkeling én toepassing van nieuwe energie. De Expo is uitermate geschikt als podium voor duurzame diensten en producten. Niet alleen tijdens de bezoekersdagen waar alleen al 1.000 bezoekers worden verwacht. Ook zijn er volop mogelijkheden voor ontmoetingen met de CEO’s en DGA’s van de grootste werkgevers uit het Land van Cuijk. 

De ontmoeting tussen het regionale bedrijfsleven en de nieuwe generatie vindt plaats tijdens de Hackathon voor universitaire studenten en het bezoek van de drie VO-scholen uit het Land van Cuijk. Het programma van het event is zeer divers voor een gevarieerde doelgroep. Een prachtige kans voor regionale bedrijven om zich te profileren als duurzame schakel in onze maatschappij. 


Deelnemen aan de Expo

Ga voor meer informatie naar exponewenergy.nl