Deel dit artikel ‹ Terug

Schouwburg en Weijertheater starten losse kaartverkoop via internet

Geplaatst op: woensdag 7 juli 2010


Na een succesvolle voorinschrijving van theatervoorstellingen starten Schouwburg Cuijk en Weijertheater Boxmeer as dinsdag 13 juli 2010 met de verkoop van losse toegangskaarten via de websites www.schouwburgcuijk.nl en www.deweijer.nl  

Klinkende namen zijn altijd goed voor volle zalen, maar er is nog veel meer!
Er is nog genoeg keuze voor verschillende topartiesten en dito voorstellingen. Er zijn bijvoorbeeld nog plaatsen beschikbaar bij musicals als 'Toon', 'Je Anne (Frank)' en '1953'; bij shows als Ragús, Blaze en The African Mama's; bij cabaretiers als Herman van Veen, Jörgen Raymann en Karin Bruers en bij toneelstukken als 'De wijze kater' (Herman Heijermans), 'Karakter' (Ferdinand Borderwijk) en het nieuwste stuk van Haye van der Heyden 'Lente' met hoofdrollen voor Anne-Wil Blankers en Edwin de Vries.

Ook voor Kees Torn, Vincent Bijlo, Wibi Soerjadi, het Weens Operette Gala met o.a. Marco Bakker, voor familietheatervoorstellingen als Piet Piraat, Sesamstraat en Het Zandkasteel en voor vele andere voorstellingen in evenzoveel verschillende disciplines, van cabaret tot musical, van opera tot jeugdtheater en van toneel tot muziek zijn nog kaarten beschikbaar … Genoeg te kiezen dus!

Openingstijden kassa's vanaf 7 september 2010

Schouwburg Cuijk

Dinsdag t/m vrijdag van 13.00-16.00 uur, alsmede 1 uur voor aanvang van elke voorstelling.
Telefoon kassa: 0485-315107
Via www.schouwburgcuijk.nl is het 24 uur per dag mogelijk om toegangskaarten bestellen.

Weijertheater Boxmeer
Maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur, alsmede 1 uur voor aanvang van elke voorstelling.
Telefoon kassa: 0485-578608
Via www.deweijer.nl is het 24 uur per dag mogelijk om toegangskaarten bestellen.