Deel dit artikel ‹ Terug

Veel belangstelling voor zeskamp in Mill

Geplaatst op: donderdag 1 juli 2010


Op zaterdag 4 september is er in het Landschapspark in Mill een zeskamp. Deze wordt georganiseerd door Feestorkest Toeternietoe en maakt deel uit van het Parkfeest 2010. Zondag 5 september staat in het teken van dweilorkesten tijdens de Sound of joek. Maximaal kunnen er 12 teams deelnemen aan de zeskamp en de teller staat al op 10. Belangstelling? Dan . . .

Vriendengroepen, buurtverenigingen, sportclubs, bedrijven of welke samenstelling van teams dan ook kunnen deelnemen aan de Zeskamp van Toeternietoe. Een team dient te bestaan uit 8 personen en de minimum leeftijd is 16 jaar. Hoe en of er een verdeling is in dames of heren maakt niet uit. Via diverse spectaculaire, humoristische en bijzondere spelen zal zaterdagmiddag 4 september in het Landschapspark gestreden worden. Het finale spel staat tijdens de aansluitende feestavond met de band Clear Out op het programma.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier op www.parkfeestmill.nl in te vullen en te sturen naar zeskamp@parkfeestmill.nl. Ook kunt u contact opnemen met Leontien van Melis, Domeinenstraat 53 in Mill tel. 0485-324452. Ook dweilorkesten die deel willen nemen aan de Sound of joeks op zondag 5 september kunnen contact opnemen met Toeternietoe. Kijk daarvoor ook op www.parkfeestmill.nl.