Deel dit artikel ‹ Terug

Win een kans op 1 miljoen Euro met de Vakantiejaarmarkt Mill

Geplaatst op: donderdag 24 juni 2010


Op woensdag 4 augustus aanstaande is het weer zover. Dan vindt u in het centrum van Mill weer de grootste en gezelligste Vakantiejaarmarkt van Brabant. Naast tal van marktkramen is er ook weer veel muziek en entertainment voor het hele gezin. De organisatie van deze Vakantiejaarmarkt is in handen van RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill.

Ieder jaar is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt een prijsvraag waarbij u een kans op 1 miljoen euro kunt winnen. Zo ook dit jaar. Naast een staatslot voor de winnaar verloot de organisatie onder alle inzendingen met het juiste antwoord ook nog enkele OVMill cadeaubonnen. Stuur uw antwoord voor woensdag 4 augustus en wie weet . . .

In de gemeente Mill en Sint Hubert zijn naast de Vakantiejaarmarkt tal van evenementen en activiteiten. Een ander groot evenement is jaarlijks Sint Hubert op z’n best. Dat zal op zondag 29 augustus weer georganiseerd worden. Maar voor de hoeveelste keer?
A voor de 20e keer
B voor de 25e keer
C voor de 30e keer

Stuur uw antwoord voor woensdag 4 augustus naar:
Vakantiejaarmarkt Mill
Beatrixstraat 13
5451 ZB Mill
Of mail naar:
info@uitinmill.nl

Graag tot ziens op woensdag 4 augustus op de Vakantiejaarmarkt in Mill (entree gratis) en nu alvast op www.vakantiejaarmarkt.nl.