Deel dit artikel ‹ Terug

Kampioenendag gemeente Cuijk op 30 juni in Beers

Geplaatst op: woensdag 23 juni 2010


Een avond met spetterende sportdemonstraties en huldigingen van kampioenen

Tijdens de kampioenendag worden alle sportkampioenen in gemeente Cuijk in het zonnetje gezet. De avond is gratis en iedereen is van harte welkom! De Kampioenendag vindt plaats in sporthal De Kloosterhof te Beers. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Alle kampioenen en kampioensteams die zich aangemeld hebben worden gehuldigd. Daarnaast worden de Sportman, Sportvrouw en de Sportploegen en Sporttalenten van 2010 bekend gemaakt. Gedurende de avond zijn er verschillende optredens en sportdemonstraties.

Programma
Wethouder van Veen heet om 19.00u de genomineerden en het publiek welkom op deze bijzondere avond. Gedurende de avond vinden er verschillende sportdemonstraties plaats. De aftrap daarvan wordt gedaan door Volleybalvereniging Energo uit Beers. Hierna wordt de jeugdkampioen gehuldigd en het sporttalent van het jaar bekendgemaakt.

De volgende sportdemonstratie wordt gegeven door acrogym Vlugheid en Kracht uit Uden. Zij laten een mooie en spannende acrobatische demo zien met als thema griezels. Naast spectaculaire acties zoals dubbele salto's, laten zij ook goede dans zien en mooie balans elementen.

Na een korte pauze vindt de huldiging van de kampioenen in de categorieën sportman en sportvrouw plaats en worden de sportman en sportvrouw van het jaar bekend gemaakt.

Theo Joosten vertelt over talent herkennen en talentontwikkeling. Theo Joosten is succesvol coach op 3 Olympische Spelen, 7 Wereldkampioenschappen, 2 jaar bondscoach middenafstand Ethiopië en heel veel internationale wedstrijden en toernooien. Hij was 17 jaar verbonden als loop en conditietrainer bij NEC, was betrokken bij vele Nederlandse Kampioenen, bracht Marko Koers naar de wereldtop, is actief in de hockeywereld en als coach bij Nijmegen Atletiek. Genoeg stof voor een interessant verhaal!

Hierna volgt huldiging van de kampioenen in de categorie sportploeg junioren en bekendmaking van de junior sportploeg van het jaar. Matrixx Magixx, het stuntteam van basketballers uit Nijmegen, laat een sensationele demonstratie zien.

Tot slot worden de kampioenen in de categorie sportploeg senioren gehuldigd, gevolgd door de bekendmaking van de sportploeg van het jaar. Wethouder van Veen zal de avond rond 22.00 uur afsluiten.
advertentie