Deel dit artikel ‹ Terug

Met vetkuif terug naar de jaren vijftig en zestig in Mill

Geplaatst op: vrijdag 18 juni 2010


Zondag 11 juli 11.00 uur – 18.00 uur

Zij die er nog voldoende haren voor hebben, kunnen op zondag 11 juli in het centrum van Mill een echte vetkuif krijgen. Tijdens de jaarlijkse Fifties en Sixtiesday is er die dag namelijk niet alleen muziek, oldtimers en handelswaar uit die tijd te vinden, maar is er ook een kapper die zal zorgen voor de juiste haardracht. De Fifties en Sixtiesday is gratis toegankelijk.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar gaat men in Mill terug naar de jaren vijftig en zestig tijdens de Fifties en Sixtiesday. Van 11.00 uur tot 18.00 uur vindt u die dag in het centrum tal van marktkramen met handelswaar uit die tijd, diverse oldtimers en live muziek op het podium bij café Royal en de Kroeg. Bij t Centrum staat die dag een originele jaren vijftig DJ en her en der is ook akoestisch muziek te horen. Voor kinderen is er ook gratis een originele draaimolen uit die tijd en kan men gratis huifkartochten maken.

Kijk voor meer informatie op www.fiftiesday.nl en www.sixtiesday.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met tel. 0485-325634 of tel. 06-10838612.