Deel dit artikel ‹ Terug

Wederom een Wensboom in Sint Anthonis

Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2020


 Geen BrinkEvent wel Wensboom dit jaar!
De organisatie van het BrinkEvent heeft helaas moeten besluiten dat het BrinkEvent, zoals we deze al jaren kennen, niet door kan gaan dit jaar. De risico’s waren simpelweg te groot. Maar ze waren het direct eens: De Wensboom moet blijven! Vorig jaar was de Wensboom een mooi succes, veel mensen hadden een bijzondere wens ingeleverd en de organisatie heeft er ook een aantal uit kunnen laten komen. Van een bloemetje voor een vrijwilliger tot het opknappen van de tuin van die betrokken buurvrouw.

Ook dit jaar is er dus voor iedereen de mogelijkheid een wens in te dienen. Niet alleen voor inwoners van Sint Anthonis, maar iedereen woonachtig in het Land van Cuijk kan een wens indienen. Tegelijk met de kerststal zal er een mooie Kerstboom op de Brink worden geplaatst. De wensen kan men indien bij diverse ondernemers in Sint Anthonis, welke dat precies zijn vind je op de Facebookpagina.,Maar de wensen kun je ook digitaal sturen. Stuur de wens naar: eefke@eefkepeeters.nl

Ellen van Kol van de Drie Burgemeesters: ‘Wij vonden het juist nu in deze tijd belangrijk om de Wensboom in ieder geval door te laten gaan. Ons streven is ook absoluut om het aantal wensen van vorig jaar te overtreffen. Ook gaan we ons als ondernemers uit de gemeente Sint Anthonis op een bijzondere wijze presenteren in het Land van Cuijk, zodat men vast weet hoe ondernemend wij hier zijn! Wil je de ontwikkelingen blijven volgen? Leuk! Like dan onze Facebookpagina: BrinkEvent!