Deel dit artikel ‹ Terug

Weijer ontwaakt weer

Geplaatst op: dinsdag 22 september 2020


Na een lange periode van afgedwongen corona-stilte is er deze week weer veel leuks, moois en interessants te doen bij De Weijer. Je kunt weer genieten van een kleurrijk boeketje cultuur.
Woensdag is er de Tegenlicht-Meetup. Deze avond draait om de aflevering “China, alles onder controle” van VPRO Tegenlicht en wordt georganiseerd in samenwerking met de bibliotheek. Moderator Tom Verstappen discussieert met gasten en het publiek over de opkomst van China en privacy (kaartjes via de bieb).

Donderdag is er een optreden van Yorick van Norden en Judy Blank, twee begaafde liedjesschrijvers en muzikanten. Naast hun eigen werk zullen ze het publiek trakteren op verschillende parels uit de popgeschiedenis. Ongetwijfeld zitten daar ook een paar nummers bij uit de voorstelling 'Bob Dylan - de songs, de mythe', waarmee ze recent door het land trokken.

Vrijdag is er weer het Nieuwscafé waar Herman Wissink z’n gasten bevraagt over actuele thema’s die in de regio spelen. Dit programma is uitverkocht, maar niet getreurd: het wordt opgenomen en is terug te zien via Omroep Land van Cuijk.

Zaterdag, als klap op de vuurpijl, mag hij weer: Leon van der Zanden met zijn Comedy Club. Hij nodigt je uit voor ‘n avond rasechte, rauwe, rake, recht voor z’n rape stand-up comedy. En hij neemt ook nog twee collega’s mee. Drie top-comedians, waardoor je niets anders kan dan loslaten, genieten en ontspannen.

Bij alle voorstellingen is de setting coronaproof, intiem en nonchalant, met eventueel een drankje op tafel.

Kaartjes via de website: www.deweijer.nl

advertentie