Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste kans om als eerste theaterkaarten te bestellen

Geplaatst op: woensdag 2 juni 2010


Theaterseizoen 2010/2011
Met een abonnement zit u goed!


Nog geen TheaterMagazine 2010/2011 ontvangen? Bel dan snel met een van beide theaters of surf naar www.schouwburgcuijk.nl  of www.deweijer.nl

Het gezamenlijke theateraanbod bestaat uit ruim 185 verschillende voorstellingen in de meest uiteenlopende genres. Het programma staat bol van de bekende namen, van Herman van Veen tot Anne-Wil Blankers en van Bert Visscher tot Hans Liberg. Maar ook aanstormende talenten als Sonja Markowski en Emilio Guzman staan te trappelen om u straks een leuke avond uit te bezorgen.

Voor liefhebbers en fans
Of u nu kiest voor opera, toneel, cabaret, popconcerten, ballet, dans, percussie, jeugdtheater of wereldmuziek… Het brede aanbod biedt voor iedereen een ontspannen, spetterende, humoristische, spectaculaire of ontroerende theateravond.

Laatste kans om als eerste te bestellen
Een abonnement is minimaal 4 verschillende voorstellingen en kan besteld worden via het papieren bestelformulier voor abonnementen in het TheaterMagazine, of via de websites: www.schouwburgcuijk.nl of www.deweijer.nl.

Loting
Alle aanvragen worden per computer verwerkt. De toewijzing van toegangskaarten gebeurt via een geautomatiseerd lotingsysteem. Iedereen maakt dus evenveel kans op toegangskaarten!

Om mee te loten:
Papieren bestelformulier: insturen vóór 7 juni 2010
Bestellen via internet: insturen vóór 13 juni 2010

Losse kaartverkoop
De losse kaartverkoop start in beide theaters op 13 juli 2010 via de websites en op 7 september 2010 aan de theaterkassa's.