Deel dit artikel ‹ Terug

Reserveer tijdig voor Teenbeat in Filmhuis Mill

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2020


Eigenlijk zou Teenbeat in april te zien zijn in Filmhuis Mill. Maar in verband met het Coronavirus werd het hele film- en theaterseizoen van Myllesweerd in maart al geschrapt. Gezien de grote belangstelling voor de film Teenbeat, zijn er nu 2 nieuwe data gekozen waarop deze film te zien is in Myllesweerd. Dat op vrijdag 25 september om 13.30 uur en woensdag 7 oktober om 19.30 uur. Haal tijdig de tickets op bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill, want op is op.

Teenbeat
De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs (ook uit Mill). 
Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

Tickets
Tickets voor Filmhuis Mill kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. In verband met de maatregelen rond het Coronavirus zijn tickets alleen tevoren aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill af te halen en niet online te reserveren. Doe dit tijdig, want door dezelfde maatregelen zijn er minder tickets beschikbaar dan gebruikelijk. 
Like om op de hoogte te blijven ook de Facebookpagina van Cultureel Centrum Myllesweerd en zie regelmatig www.myllesweerd.nl
advertentie