Deel dit artikel ‹ Terug

Trekkertrekwedstrijden in Mill

Geplaatst op: woensdag 16 mei 2007


Ook dit jaar organiseert het AJK Land van Cuijk de trekkertrekwedstrijden in Mill. Dit keer wordt het in tegenstelling tot voorgaande jaren een twee daags evenement. Op zaterdag 9 juni zijn er wedstrijden voor trucks en op zondag 10 juni staan de trekkertrekwedstrijden op het programma. Deelnemen? Meld je dan op 20 mei aan!

Belangstellenden om deel te nemen aan de trekkertrekwedstrijden kunnen zich op zondag 20 mei tussen 11.00 uur en 15.00 uur inschrijven. Dit alles in grandcafé het Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Daar is die middag ook meer informatie te krijgen en kan men al wat tactieken en technieken uitwisselen.

Het inschrijfgeld voor deelname bedraagt 12,50 euro. Er zal op zondag 10 juni vanaf 9 uur getrokken worden in verschillende klassen. Dus ben jij die gene met een krachtige tractor die bovendien het trekvermogen ook nog goed in de hand kan houden? Meld je dan aan en doe mee!

Dit jaar is er 2 dagen spanning en sensatie tijdens de trekkertrekwedstrijden 2007. Op zondag 10 juni gaat de strijd om trekkers, maar op zaterdag 9 juni zullen trucks (vrachtwagens) uit gaan maken wie de paardenkrachten van deze speciaal geprepareerde trucks het beste onder controle heeft. Ronkende motoren en veel spektakel zal deze strijd op zaterdag van 16.00 uur tot 21.00 uur zeker op gaan leveren. Daarna is er volop feest in de aanwezige feesttent aan de Bogaardweg met een live optreden van de meidenband Shit Happens.

Noteer zaterdag 9 en zondag 10 juni dus alvast in de agenda’s en zorg dat u dit spektakel niet gaat missen. De gene die deel willen nemen aan de trekkertrekwedstrijden van zondag 10 juni kunnen zich op zondag 20 mei van 11.00 uur tot 15.00 uur aanmelden bij het Lagerhuis in Mill.