Deel dit artikel ‹ Terug

Carbootsale Boxmeer & Olympia 18

Geplaatst op: woensdag 19 mei 2010


De tweede Carbootsale Boxmeer is alweer in zicht. Zondag 30 mei wordt het enorme buitenterrein van restaurant De Witte Brug weer omgetoverd tot de grootste rommelmarkt van de regio. Deze sale is voetbalvereniging Olympia ’18 de gelukkige vereniging die wordt gesponsord.

De eerste sale was tot op de nok gevuld met standhouders die vanuit de kofferbak hun gebruikte waar kon aanbieden. Op het grote veld en (onbedoeld) zelfs op een gedeelte van parkeerplaats stonden enthousiaste particulieren geld te maken van hun overtollige spullen. Je kunt er nog een leuke cent verdienen aan spullen die je eigenlijk niet meer gebruikt, kinderen nemen speelgoed mee waar ze te groot voor geworden zijn en een ander doet toch zijn verzameling van de hand. Al met al een enorme variëteit aan zaken waar ouderwets om wordt gehandjeklapt.

Deze Carbootsale wordt Olympia ’18 als vereniging gesponsord. De kantine van Olympia ’18 heeft een opknapbeurt nodig en een aantal vrijwilligers wil zich hier voor inzetten. De organisatie van Carbootsale Boxmeer heeft aantal gratis standplaatsen geschonken en op deze manier kunnen de Olympianen de door hun opgehaalde spullen te gelde maken. Tevens krijgen leden van de Olympia ’18 bij vertoon van een lidmaatschapskaart of een gratis toegangskaart na 12.00uur gratis entree op de sale.

Bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom op de sale. Van 9.00 tot 15.00uur kan men er heerlijk struinen tussen de vele standhouders en genieten van een drankje en hapje midden op de sale. Voor slechts euro 1,20 kan men het terrein op en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis. Ook het parkeren is gratis.

De Carbootsale Boxmeer wordt gehouden bij restaurant De Witte Brug, St Anthonisweg 63 te Boxmeer. Afslag 6 op de A73, 300m richting Boxmeer
(volg de borden)

Vanaf deze sale wordt gewerkt met inschrijfnummers om een te veel inschrijvingen te voorkomen, standhouders die nog geen nummer hebben ontvangen kunnen contact opnemen. Meer informatie over deelname, bezoeken of sponsoring via www.carbootsaleboxmeer.nl of 0478-63 25 07.