Deel dit artikel ‹ Terug

Lentekermis Rijkevoort, dit jaar weer een weekend feest

Geplaatst op: maandag 3 mei 2010


Tijdens het lange hemelvaartweekend van wo. 12 mei t/m zo 16 mei 2010

De organisatie van de Lentekermis, voetbalvereniging Toxandria en volleybalvereniging Luctor, in Rijkevoort heeft dit jaar weer een fantastisch programma met veel artiesten. Naast de gebruikelijke Brabantse tonpraters en cabaretavond op woensdag 12 mei en het smartlappen festival op zondag 16 mei is er op donderdag t/m zaterdag de avond voor de topbands.

Op woensdag 12 mei is er de Brabantse Tonpraters en Cabaretavond.

Dit jaar staat weer in het teken van de Brabantse gezelligheid en humor. Enkele toppers van Tonpraters afgewisseld met enkele cabaret optredens maakt dat deze avond een geweldige avond wordt.

Dit jaar komen Rien van Genugten, toprater als “De Ex”, Frank Schrijen uit ons eigen Boxmeer als Gradje Boemel, 2 geweldige toppers. Maar ook dit jaar is Rijkevoort er weer in geslaagd om de Brabants Kampioen 2010 te strikken. Andy Marcellissen gaat op deze avond het klapstuk worden met zijn buut Cursus “Tonpraten doe je zo”. Dus het wordt weer genieten in Rijkevoort.

Als Cabaretgroep treedt diverse malen op “De Velt”, een ervaren groep die het publiek zal vermaken met diverse acts. Een volledige avond vol muziek en gezelligheid op z'n Brabants.
Het geheel wordt ook dit jaar weer opgeluisterd door DMR uit Rijkevoort.
Met echte Brabantse artiesten wordt dat weer een onvergetelijke avond, waarvoor de kaartjes in de voorverkoop snel uitverkocht zullen zijn. Entree € 8,--, in voorverkoop € 6,--. Aanvang: 20.00 uur.

Op donderdag 13 mei is er de topper “Mooi Wark”.
De in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark is al ruim 15 jaar een begrip in Drenthe en omstreken. Vele zalen en feesttenten zijn in deze jaren plat gespeeld. Sinds de hit-singles “IDIOOT”, “BOKKIE OF EEN GEITTIE“, “IN DE BLOTE KONT” en “ACHTER DE TENT” heeft de band landelijke bekendheid verworven.

Een fantastische Band die dit jaar gestart is met de Maf-ja Tour en dat betekent weer spectakel. In de tent. Waar deze band optreedt zijn de zalen uitverkocht. Vorig jaar was Mooi Wark ook in Rijkevoort. Door het succes zijn ze er dit jaar weer bij.
Het wordt berengezellig met goede muziek. Kaartjes zijn al in de voorverkoop te krijgen. Zorg dat je erbij bent, deze Band mag je niet missen. In het voorprogramma zijn er de Rotting Toons, die dit jaar actief door gaan breken. Entree € 13,--, in voorverkoop € 11,--. Tent open vanaf 21.00 uur

Vrijdag 14 mei gaat in Rijkevoort het dak eraf met de party van Q-music.
De spetterende show van de DJ's van Q-music.
Q-music bekend van de Q-Santa-Run en Het Foute Uur.
En dit alles met alle hits, de platenkast van Het Foute Uur, subliem geluid en een uitdagend video decor.
Dit alles komt naar Rijkevoort.
 
De tent gaat open om 21.00u en zorg dat je op tijd bent, want VOL = VOL.
Kaarten zijn te koop op de voorverkoopadressen.

Zaterdag 15 mei is er de bekende Q5 band.
Q5 is een moderne top40 band bestaande uit 5 jonge muzikanten. Met veel enthousiasme en professionaliteit kunnen ze het publiek bespelen. Goede muziek, gezellige sfeer, voor een uitverkocht huis. Entree € 8,--, Tent open vanaf 21.00 uur.

Zondag 16 mei is er "het grote Regionale Smartlappenfestival".
Verschillende smartlappenkoren uit de regio gaan deelnemen aan dit festival. De Koren uit Gennep, Beugen en Rijkevoort zijn zeker aanwezig. Voor de liefhebbers van het Nederlandse Lied zeker een echte aanrader. En ook Peer&Geer zulle optreden. Het geheel wordt opgeluisterd door DJ John Robbins. Entree is gratis en het begint om 14.00 uur.

Daarnaast is er het gehele weekend de kermis met verschillende attracties rondom de feesttent in het centrum van Rijkevoort. Alles is te zien op www.lentekermis.nl 

Ook dit jaar kan ingeschreven worden voor een passe-partout, kijk op www.lentekermis.nl


Kaarten zijn te krijgen in de voorverkoop op de adressen:
Spar Kuypers, Kapelstraat 11 te Rijkevoort
Grand Cafe 't Raadhuis, Dorpstraat 10 te Wanroy
Hotel cafe ’t Vertrek, Stationsweg 12 in Boxmeer
Eetcafe De 3 Burgemeesters, Breestraat 26 in St. Anthonis

Ook zijn kaarten in sommige gevallen ook telefonisch te reserveren bij Sjaak van der linden, 06-52473323 of via e-mail: gunter@lentekermis.nl of info@lentekermis.nl

advertentie