Ome Joop’s Tour in etappeplaats Sint Anthonis_ Deel dit artikel ‹ Terug

Ome Joop’s Tour in etappeplaats Sint Anthonis

Geplaatst op: woensdag 31 juli 2019


Gezellige overnachting in MFC Oelbroeck

Sint Anthonis - 156 kinderen die deelnemen aan Ome Joop’s Tour bereikten gisteren de finish in de etappeplaats Sint Anthonis, begeleid door 75 vrijwilligers. Zij brachten de nacht door in MFC Oelbroeck. De gele, groene en bolletjestruien werden vanmorgen uitgereikt door burgemeester Marleen Sijbers. Vervolgens gaf de burgemeester het startschot voor de race naar de volgende etappeplaats.
“We zijn er trots op dat Sint Anthonis in 2019 opnieuw een etappeplaats is voor Ome Joop’s Tour. De kinderen zijn in totaal tien dagen onderweg. Dagen met veel inspanning, maar gelukkig ook met veel ontspanning. Een bijzondere editie dit jaar, nu de deelnemers in het spoor van Market Garden fietsen, 75 jaar na de Slag om Arnhem. Tien dagen fietsen, waarbij het vooral gaat om de sportieve prestatie en het samen plezier maken. Ik hoop dat het voor iedereen een feest-tien-daagse wordt, iets om je leven lang op terug te kijken”, aldus burgemeester Sijbers.
Op dinsdagochtend mocht burgemeester Sijbers het startschot geven voor de tocht naar de volgende etappeplaats: Kalkar. De gemeente Sint Anthonis bedankt de organisatie, vrijwilligers en deelnemers van Ome Joop’s tour en MFC Oelbroeck voor een gezellige en sportieve tijd in de etappeplaats Sint Anthonis.

Meer weten? www.omejoopstour.nl

advertentie