Deel dit artikel ‹ Terug

Zuiderwaterlinie fietsboekje

Geplaatst op: woensdag 10 juli 2019


Met trots presenteren wij het Zuiderwaterlinie fietsboekje. Dit boekje van 40 pagina's is in samenwerking met de ANWB ontwikkeld. Het is een samenvoeging van de 5 aparte fietsroutes die al ontwikkeld en te downloaden zijn via onze website.

Het vernieuwde routeboekje neemt de bezoeker mee langs de Zuiderwaterlinie en de prachtige bezienswaardigheden in 5 verschillende fietsroutes. Elk zo’n 40-50 kilometer lang.

Het betreft routes door:
    - West Brabantse Waterlinie
    - Stelling van Willemstad
    - Breda - Geertruidenberg
    - Heusden - ’s-Hertogenbosch
    - Grave - Ravenstein

Het boekje staat bomvol informatie over de Zuiderwaterlinie, de prachtige bezienswaardigheden, ANWB gastvrije punten en fietswinkels. De routes volgen het ANWB-knooppuntennetwerk. Ze kunnen los van elkaar gefietst worden maar ook aan elkaar geschakeld worden middels het knooppuntennetwerk.

Bestellen?
Wil je de boekjes bestellen? Dat kan via dit formulier. De inkoopprijs van de boekjes bedraagt €1,50 per stuk (exclusief BTW). De minimale afname is 20 stuks. De adviesverkooppprijs per stuk bedraagt €3,50 (inclusief BTW). Zijn er vragen, dan kan je die stellen via info@zuiderwaterlinie.nl. Bestellingen worden één keer per week verzonden.
advertentie