Deel dit artikel ‹ Terug

Opening Feestcafé Jantje in Langenboom met Cd-presentatie van Michael van der Plas

Geplaatst op: maandag 10 juni 2019


Op zaterdag 1 juni opende Feestcafé Jantje aan de Graafseweg in Langenboom de deuren. Toen met een proefavond die al een vol café en terras trok. Komende zaterdag 15 juni staat de officiële opening op het programma. Dat met van 20.00 uur tot 21.00 uur een receptie en vanaf 21.00 uur een avond vol muziek, entertainment en de CD presentatie van Michael van der Plas.

Dit nieuwe café is gevestigd naast Wok de Beleving in Langenboom, waar ook Escaperooms te vinden zijn. Het is een café met een ruim terras en waar men terecht kan voor gezellig buurten aan de bar, wat drinken op het terras maar ook zijn er 2 professionele dartbanen. Men is nog op zoek naar een of merdere dart-teams zodat men ook deel kan nemen aan competities. Ook gaat men regelmatig creatieve workshops organiseren en kan men voor bijvoorbeeld familie, buurt en vrijgezellenfeesten speciale activiteiten opzetten. Regelmatig zijn er feestavonden met live optredens.

Opening zaterdag 15 juni
Van 20.00 uur tot 21.00 uur is er een openingsreceptie. Vanaf 21.00 uur zijn er diverse muzikale optredens. Naast de Cd-presentatie van Michael van der Plas hoort en ziet u er Damiam Wulff, Nelis Heesbeen, Wesley Broens, Jordan Peeters en Maurcice vd Toorn.
Feestcafé Jantje
Graafseweg 89, Langenboom (Naast Wok-restaurant de Beleving)
Like voor meer informatie ook de Facebookpagina van Feestcafé Jantje en zie komende week De Neije Krant. Daarin maakt u nader kennis met de uitbaters van dit café.
advertentie