Deel dit artikel ‹ Terug

Vervoer- en materiaalvrijwilligers gezocht bij BiblioPlus

Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019


Met het TechLab van BiblioPlus maken kinderen kennis met de wereld van programmeren, robotica, 3D printen, filmtechnieken en nog veel meer snufjes uit de 21 e eeuw. Om deze activiteiten tot een succes te maken zijn helpende handen ontzettend welkom. Hulp op twee gebieden.
De vrijwilliger vervoer gaat zich inzetten voor het vervoer van het materiaal vanuit de vestiging in Boxmeer naar andere bibliotheken en naar verschillende scholen in het Land van Cuijk en Maasduinen. Omdat we het TechLab graag naar de kinderen toe brengen zijn vervoer-vrijwilligers
ontzettend welkom. Naast het vervoeren kan de vrijwilliger, in overleg, ook assisteren bij het begeleiden van de kinderen of zelf mee leren over nieuwe technologie.

De materiaal-vrijwilliger gaat zich inzetten voor het gestructureerd beheren van alle materialen. Zorgen dat alles klaar zijn voor gebruik, de Lego gesorteerd en de 3D printer paraat zetten zijn hier voorbeelden van. Deze vrijwilligersfunctie zal vooral plaatsvinden in bibliotheek Boxmeer.
Wilt u zich inzetten voor het TechLab van BiblioPlus? Meld u aan via 0485 583500 of biblioplus.nl/techlab en hier vind u ook meer informatie over de functie.