Deel dit artikel ‹ Terug

TV Talkshow Ondernemen in Grave

Geplaatst op: vrijdag 5 april 2019


De 5e editie van de talkshow Linders & Linders staat geheel in het teken van het ondernemen in Grave. Dit is het thema in het praat- en entertainment programma van het duo Jolanda en Peter Linders.
De talkshow heeft een vaste plek veroverd in de harten van Gravenaren overal ter wereld. Doordat het programma live wordt uitgezonden via Facebook kunnen ook oud Gravenaren en inwoners, die tijdelijk elders vertoeven, de gesprekken volgen, getuige de reacties tijdens de uitzending uit Spanje, Aruba, Noord-Amerika en Brazilië. Ook de kijkers van Omroep Land van Cuijk kunnen in de week na de uitzendingen het programma bekijken via het kanaal van Omroep Land van Cuijk.
In de 5e editie van Linders & Linders zal het thema ondernemen in Grave worden belicht. Er schuiven ondernemers van verschillende generaties aan tafel. Zo zal Loek Adriaans vertellen over hoe hij het ondernemen heeft ervaren, toen hij actief was als begrafenisondernemer en eigenaar van een drukkerij. En horen we van Ineke de Bruijn waarom ze een tweede mode zaak is gestart in de Rogstraat. Wat de trends zijn en waar de nieuwe generatie ondernemers mee te maken krijgen vragen we aan de ambitieuze Tim van Kuppenveld.
De talkshow wordt maandelijks live uitgezonden vanuit het restaurant van Catharinahof in Grave. De presentatoren creëren een gezellig sfeertje met tussendoor verschillende reportages. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp en wil je een tv-talkshow van dichtbij meemaken, kom dan op paasmaandag 22 april 2019 naar Catharinahof, de uitzending start om 14:00 uur.
Linders & Linders wordt van 18 t/m 23 februari uitgezonden via Omroep Land van Cuijk: Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1475.

Meer informatie: Jolanda Linders 0486tv@omroeplvc.nl 06-10544491
advertentie