Deel dit artikel ‹ Terug

Opening nieuw gemeentehuis Boxmeer

Geplaatst op: dinsdag 6 april 2010


Vandaag, 6 april is het nieuwe gemeentehuis van Boxmeer aan het Raadhuisplein in gebruik genomen. Nadat de medewerkers hun intrek genomen hebben, was het de beurt aan de inwoners van gemeente Boxmeer om het nieuwe gebouw te betreden. De eerste bezoekers werden welkom geheten door burgemeester Van Soest, die hen een bloemetje overhandigde.

De eerste klant was de familie Vogelsangs. Vader Vogelsangs kwam met grote broer Teun aangifte doen van zoon en broer Niek. Zij werden als eerste bezoekers van het nieuwe gebouw ontvangen door burgemeester Van Soest en van harte gefeliciteerd met de geboorte van Niek.
Van aangiftes van geboortes tot het aanvragen van een nieuw paspoort: alle diensten van de gemeente zitten vanaf nu in het nieuwe gebouw. De medewerkers van de receptie en het klantcontactcentrum heten iedereen welkom aan het Raadhuisplein.

De officiële opening van het gemeentehuis vindt plaats op 29 september 2010. Hierbij wordt medewerking gevraagd aan de Noord-Brabantse Commissaris van de Koningin Van der Donk. Voordat het zover is kunnen alle inwoners van Boxmeer al gebruik maken van de faciliteiten van nieuwe gemeentehuis.
advertentie