IVN Grave op zoek naar amateur natuurfotografen_ Deel dit artikel ‹ Terug

IVN Grave op zoek naar amateur natuurfotografen

Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018


Ben je graag in de natuur? Maak je dan ook foto’s van de natuur of van het landschap? Dan is IVN Grave op zoek naar jou!!. 
Enkele enthousiaste amateurfotografen binnen natuurvereniging IVN willen een werkgroep natuurfotografie oprichten.  Met mensen die graag met anderen fotograferen of filmen in de natuur. Iedereen is van harte welkom, van beginnende tot gevorderde fotograaf. 
De bedoeling is vooral van elkaar te leren door regelmatig samen op pad te gaan in de natuur. Enige vereiste is dat deelnemers beschikken over een fototoestel. Het maakt niet uit van welk type of prijsklasse. 
Spreekt dit je aan? Meld je dan aan bij René van den Heuvel, ramvdheuvel@home.nl. 

Op dinsdag 18 december om 19.30 uur is er een kennismakingsbijeenkomst in het clubgebouw van IVN Grave, Het Buitenhuis, Beukenlaan 8 in Velp.

Over IVN
IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen ze door de natuur in de harten van mensen te brengen.IVN Grave, één van de 170 (vrijwilligers-)afdelingen, laat jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Ze doet dat door het organiseren van natuuractiviteiten, lezingen, jeugd- en jongerenactiviteiten, voorlichting op scholen enz.. Kijk
voor uitgebreide informatie op www.ivn.nl/afdeling/grave
advertentie