Deel dit artikel ‹ Terug

Reserveer tijdig gratis tickets voor poppenkast en bezoek Sinterklaas in Mill

Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018


Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, is er ook dit jaar weer een werkplaats van Sint en Piet te vinden in het centrum van Mill. Dit keer
heeft Stichting Kinderfeesten Mill hiervoor het voormalige pand van Blokker aan de Stationsstraat ter beschikking gekregen. Hier zijn tijdens het
verblijf van de goed heiligman diverse keren leuke en gratis toegankelijke activiteiten te vinden. Voor sommige activiteiten is tevoren gratis kaartjes
halen om deel te nemen wel nodig.

Agenda

Woensdag 21 november 14.00 uur - 16.30 uur
Deze middag kan iedereen een verlanglijstje komen maken. Handig voor de goed heiligman om te weten welke wensen de kinderen dit jaar hebben. Maar ook kan deze middag iedereen deelnemen aan het versieren van speculaas. Uiteraard zijn er deze middag ook Pietjes aanwezig om te helpen, te spelen en lekker te kletsen. Zouden ze ook snoep uitdelen?

Zaterdag 24 november 14.00 uur - 16.30 uur
Deze middag zal Knarf en Ko 3 keer een poppenkastvoorstelling geven. Om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Hiervoor zijn gratis tickets af te halen bij de servicebalie van Albert Heijn aan de markt in Mill. Let op, vol is vol, dus haal tijdig deze tickets op. Deze poppenkastshows worden aangeboden door Albert Heijn Luc vd Ven.

Woensdag 28 november 14.00 uur - 16.30 uur
Deze middag komt Sinterklaas zelf op bezoek. Alle kinderen kunnen hem dan vertellen wat ze zouden willen hebben, kunnen hun tekeningen en andere knutsels overhandigen en uiteraard een liedje voor de Sint zingen. Om te zorgen dat de Sint tijd heeft voor de kinderen, is er een maximaal aantal kinderen wat per keer op bezoek kan komen. Haal gratis een kaartje voor een bezoek om 14.00 uur, 14.40 uur, 15.20 uur of 16.00 uur. Ook deze tickets zijn gratis af te halen bij de servicebalie van Albert Heijn Luc vd Ven aan de markt in Mill.

Zaterdag 1 december 14.00 uur - 16.30 uur
Deze laatste middag dat de werkplaats open is zal een muzikale en creatieve middag worden. Muziekschool Musicfun uit Mill geeft workshops, maakt muziek met de kinderen en zal ook zelf optreden. Daarnaast kunnen kinderen deze middag zelf een mijter maken. Natuurlijk zullen er Pietjes zijn om te helpen, mee te zingen, dansen en plezier te maken.

Dank
De Werkplaats van Sint en Piet wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze medewerking van Jos Vissers Meubelen, Maarten Manders de echte bakker, Bien Connue, Edo Verlichting, Jan-Bart Nielen, Albert Heijn vd Ven, Muziekschool Music-fun, Stichting Kinderfeesten Mill en het Ondernemers Collectief Mill. Meer weten? Check Facebook van Stichting Kinderfeesten Mill.
advertentie