Deel dit artikel ‹ Terug

Syrisch en veganistich eten in Sambeek

Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018


In november nodigt De Meerstoel twee keer een gastchef uit om een drie gangen diner te bereiden. Op vrijdag 2 november is dit Jihan, een Syrische dame die een etentje met authentieke Syrische gerechten gaat bereiden. Op vrijdag 9 november is dit Natuurlijk Resi. Voedselcoach en foodblogger uit Maashees die voor De Meerstoel een drie gangen veganistische diner gaat verzorgen.

“Het is natuurlijk super dat wij hier een fijn plekje hebben waar wij mooie lunches serveren, maar hoe leuk is het om af en toe onze keuken met leuke mensen te delen.” geeft Janneke van De Meerstoel aan. “Daarnaast zie je weinig van deze keukens terug in onze regio. De Syrische en veganistische keuken zijn heel anders van elkaar maar allebei superinteressant. Ook niet geheel onbelangrijk; de dames die onze keuken komen over nemen zijn heel gezellig en zitten vol enthousiasme. Hoe leuk is het dan dat De Meerstoel als platform kan functioneren zodat zij hun passie kunnen uitoefenen!”

Vrijdag 2 november wordt een avond vol met fijne kruidencombinaties, heerlijke rijstgerechten, mooie deeggerechtjes en verrassende vleesgerechtjes. Kom kennis maken met Jihan, ontdek nieuwe smaken en leer de Syrische keuken kennen!

Vrijdag 9 november is alweer de vijfde keer dat we Resi mogen verwelkomen. Met inspiratie van haar blog, uit haar eigen kookboek en seizoensgroente creëert Resi een prachtig etentje. Benieuwd hoe een diner zonder dierlijke producten eruit zien en smaakt? Kom dat meemaken!

Voor allebei de diner vragen we wel of mensen zich willen aanmelden.
Dat kan via de website of 0485-574826. De diners vinden plaats in De Meerstoel, Maasstraat 12 in Sambeek.
Meer weten? www.meerstoel.nl