Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan Halloween en Griezeltocht door Mill-West

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018


Op zaterdagavond 3 november zijn er weer Halloweentochten in Mill. Deze worden georganiseerd door Scouting Mill met steun van het Ondernemers Collectief Mill. De tochten starten en eindigen bij wijkaccommodatie de Wester. Vanaf 17.30 uur is er een tocht voor de kleinere kinderen en voor degene met wat lef is er een engere tocht vanaf 19.30 uur.

Deelnemen
Gratis aanmelden om deel te nemen aan een van deze 2 tochten is vanaf nu weer mogelijk. De tocht voor kleinere kinderen (t/m groep 5) start vanaf 17.30 uur. In groepjes zullen de kinderen (verkleden is extra leuk) die avond elke 5 minuten vanuit de Wester vertrekken. Let op, zorg zelf voor begeleiding door een volwassene. De engere Halloweentocht start vanaf 19.30 uur. Elke 10 minuten vertrekt er een groepje voor een tocht van zo'n 5 kilometer griezelen, gillen en schrikken. Ook hierbij geldt, zorg zelf voor begeleiding door een volwassene en een veiligheidshesje.

Posten 
Belangstellenden die deze avond ergens in de route een griezelpost willen verzorgen of die als tricks and treats adres deel willen nemen kunnen zich melden bij de organisatie.

Aanmelden
Aanmelden om deel te nemen aan de Halloweentocht of Griezeltocht kan via info@ocmill.nl en telefoonnummer 0485-325634. Daar kunnen ook
belangstellenden zich aanmelden die een griezelpost of aanbel-adres willen zijn.
advertentie