Deel dit artikel ‹ Terug

Inloop informatiemarkt de Valuwe

Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2018


De revitalisering van De Valuwe is nog steeds in volle gang. In het hart van de wijk wordt flink gebouwd en ook op het sociale vlak wordt flink aan de weg getimmerd. Om alle inwoners van deze mooie wijk (en andere geïnteresseerden) zo goed mogelijk te informeren over de actuele stand van zaken, organiseren wijkraad De Valuwe, Woningcorporatie Mooiland en de gemeente Cuijk op:
donderdag 11 oktober, van 17.00 uur tot 19.30 uur, in MFA De Valuwe (De Valuwe 1) een voor iedereen toegankelijke informatiebijeenkomst in de vorm van een inloop- en informatiemarkt met diverse stands. Verschillende partijen vertellen geïnteresseerden deze avond meer over de actuele stand van zaken van de diverse plannen en ideeën. Door te kiezen voor een vrije inloopbijeenkomst (bezoekers kunnen dus zelf bepalen wanneer zij
tussen 17.00 uur en 19.30 uur naar de MFA komen) hebben zoveel mogelijk geïnteresseerden de mogelijkheid zich te laten informeren en antwoord op hun vragen te krijgen.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de bijeenkomst zijn onder andere de bouwplannen voor fase 2C (appartementen locatie voormalige pastorie), fase 4 en de inrichting parkzone (in het hart van de wijk) en de mogelijkheden die de nieuwe MFA te bieden
heeft. Aan de hand van tekeningen en impressies geven medewerkers van de gemeente Cuijk en Woningcorporatie Mooiland toelichting op hun plannen. Daarnaast bezetten ook wijkraad De Valuwe, de Beheerstichting MFA, GGZ, Dichterbij en Sociom een informatiestand en kan de politie meer vertellen over het project Buurt bestuurt!
advertentie