Deel dit artikel ‹ Terug

Bijna 100 gratis oplaadpunten in het land van Cuijk

Geplaatst op: woensdag 24 maart 2010


Vanaf Pasen kunnen op bijna 100 locaties in het land van Cuijk elektrische fietsen worden opgeladen. Deze oplaadpunten zijn te vinden op de meest uiteenlopende locaties verspreidt door heel het Land van Cuijk.

Zo kunnen fietsers tijdens hun rit een oplaadstop maken bij bijvoorbeeld een café, terras, restaurant, hotel, camping, museum, winkel of VVV kantoor. De locaties zijn te herkennen aan een blauwe sticker met duidelijk daarop afgebeeld een stopcontact en het logo van fietsend Land van Cuijk.

Een overzicht van alle locaties is te vinden op deze website (www.landvancuijk.nl/oplaadpunten). Daar wordt ook meer informatie aangeboden over deze locaties. Daarnaast kunnen belangstellenden een folder downloaden met een overzichtskaartje en adresgegevens van de oplaadpunten. Eenmaal onderweg of geen internet bij de hand, dan zijn deze folders gewoon op te halen bij ieder oplaadpunt.

Door deze service hopen de initiatiefneemsters Onderneemsterskrans land van Cuijk ondersteunt door Streekimpuls Peel en Maas, de gastvrijheid in de regio nog meer op de kaart te zetten. Het feit dat bijna 100 ondernemingen zich binnen een paar weken als oplaadpunt hebben aangemeld bevestigt de gastvrijheid van de Land van Cuijkse ondernemers. Onder het motto “even bijtanken” kunnen fietsers in de tijd dat zij zelf even genieten van een rustmoment de accu van hun fiets opladen voor de volgende kilometers.
advertentie