Deel dit artikel ‹ Terug

Muziektheaterduo Iona&rineke nodigt publiek gratis uit

Geplaatst op: vrijdag 17 augustus 2018


Van maandag 20 tot vrijdag 24 augustus repeteert muziektheatergezelschap iona&rineke van Orkater een week lang in de theaterzaal van De Weijer. Iona Daniël en de van oorsprong Boxmeers Rineke Roosenboom doen samen met muzikant Jonathan Bonny en regisseur Alexandra Broeder in deze paar dagen een eerste vooronderzoek voor de voorstelling Kill All Kids, die op 18 november in première zal gaan.

Kill All Kids gaat over doomsday preppers: intrigerende fanatiekelingen die noodvoorraden inslaan, bunkers bouwen en zich voorbereiden op het allerergste.

Tijdens deze week van opsluiting hebben zij zichzelf op de hals gehaald om op vrijdag de deuren van het theater te openen voor het grote publiek en laten ze eerste schetsen van scenes voor Kill All Kids zien. Op deze avond mag het publiek natuurlijk gewoon publiek zijn, al horen iona&rineke na afloop graag reacties en gaan ze natuurlijk evenzo graag in gesprek over de thema’s en vorm van hun voorstelling. Door niet alleen maar het gepolijste eindresultaat van de voorstelling te laten zien, maar ook de weg daarnaartoe zichtbaar te maken zoeken zij actief een band op met hun publiek. Dat vindt het creatieve duo “retespannend”, maar ze kijken er ook ongelofelijk naar uit, naar dit experiment. Wees welkom op vrijdag 24 augustus van 20:15 uur tot 21:15 uur. De avond is gratis te bezoeken, graag opgeven via dit e-mailadres: ionarineke@outlook.com.
advertentie