Deel dit artikel ‹ Terug

Persbericht Samenwerking ondernemers wordt gevierd met nieuwe Fietsknooppuntenkaart

Geplaatst op: donderdag 5 juli 2018


Unieke samenwerking vrijetijdsondernemers
Op vrijdag 6 juli om 16.30 uur wordt de samenwerking tussen vele recreatieve ondernemers in de regio Noordoost Brabant en het Gelderse Land van Maas en Waal gevierd met de lancering van een nieuwe fietsknooppuntenkaart. Ter gelegenheid van deze samenwerking zal Wethouder Johan van der Schoot van de Gemeente Oss - bij Infopunt-BL in Keent - eerste exemplaar in handen nemen. Tevens zal dhr. J. van Erp, provinciaal consul bij de ANWB, een woordje doen waarbij het belang van samenwerking tussen ondernemers en het promoten van je producten vanuit een landelijk scope aan de orde zal komen.

Samenwerking in de regio

De overzichtelijke fietskaart is ontstaan door samenwerking van zes vrijetijdsondernemers organisaties in de regio aan de Maas die zich bezighouden met toerisme en recreatie, te weten: stichting Maasmeanders, Maashorst Betrokken Ondernemers, de Maashorstboeren, Het Verrassende Platteland van Cuijk, het Platform voor Toerisme Landerd en de Toeristische Recreatieve Vereniging Bernheze. In totaal staan circa 360 aangesloten ondernemers op de kaart vermeld met overnachtingsadressen, horecagelegenheden, kunst en cultuur, outdoor, etc.

Provincieoverschrijdend

De fietsknooppuntenkaart bestrijkt een groot gebied met een diversiteit die een bezoek voor meerdere dagen interessant maakt. De fietsroutes stoppen niet bij de Maas, de vele pontjes maken een tocht naar de Gelderse zijde van Maas. De 60.000 fietskaarten zijn gratis verkrijgbaar bij leden van de zes andere organisaties.

Geniet van de gastvrijheid… aan beide kanten van de Maas.
advertentie