Deel dit artikel ‹ Terug

Programma en kortingsacties kermis Boxmeer

Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018


‘De zomer begint in Boxmeer’ met de opening van de kermis op vrijdag 22 juni om 19.00 uur. Op alle andere dagen is de kermis geopend van 14.00 uur tot middernacht.

Bij de horecagelegenheden aan het Raadhuis- en Wilhelminaplein is het dan feest met veel live muziek. Ook dit jaar is er een prijsvraag op www.kermisboxmeer.nl en hebben alle basisschoolleerlingen een kleurplaten gekregen, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.


Kermisprogramma

Op vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 14.00 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 – 20.00 uur wordt in de Weijer een miniatuurkermis tentoongesteld. Marco’s miniatuurkermis ‘Griezelen’ exposeert zijn 1 op 22,5 kermis met dit jaar veel nieuwe attracties.
Jeroen Klomp staat voor de 1e keer met zijn grote legomodellen in Boxmeer. Kom kijken!

Op zaterdagmorgen is er van 9.00 uur tot 12.15 uur in het Weijerpark de kinderbraderie. Hier kun je je speelgoed, waar je niet meer mee speelt, verkopen om zo kermisgeld te verdienen. Ook wordt de mooiste verkoopkraam beoordeeld.

Op zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 – 16.00 uur kun je pony rijden in de Veerstraat. Tegen een kleine vergoeding mag je een ponyritje maken op de pony’s van Equicentrum Sprong Vooruit in Rijkevoort.

Op zondag is er van 12.00 uur tot 14.00 uur weer de prikkelarme kermis. De kermis is dan geopend speciaal voor eenieder die wel van kermis houdt, maar niet van harde muziek, de vele lichtjes en verschillende geluidsbronnen. Tijdens deze kermis gelden de reguliere prijzen. De muziek staat uit. En bij de grote attracties staan vrijwilligers om de bezoekers te begeleiden. De bezoekers krijgen ruim de tijd om in en uit de attractie te stappen.

Op zondagmiddag is het de familiedag. Gezellig samen met je familie (ouders, oom, tante, opa en oma) naar de kermis. Tijdens deze middag wordt je gratis geschminkt.

De Zilveren Maandag is een enorm gewaardeerd, druk bezocht en onmisbaar element van de Boxmeerse kermis. Op maandag zullen op het Raadhuisplein een keur van artiesten van 14.00 tot 16.00 uur optreden met vooral Nederlandstalige liedjes. Dit is speciaal georganiseerd voor de bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen in Boxmeer zoals Madeleine, De Elsendock, De Weijerstaete en Sint Anna. Maar ook andere ouderen zijn van harte welkom! Echter vol = vol.

Vuurwerk
De kermis sluit af met een fantastische vuurwerkshow op dinsdag om 22.30 uur in het Weijerpark. Kom kijken en sluit daarna de kermis af met een laatste rondje op het kermisterrein.
Kortingsbonnen in de Kermiskrant

Ook dit jaar verzorgt de Maasdriehoek een mooie kermiskrant. In samenwerking met de kermisexploitanten zijn kortingsbonnen geplaatst. Door deze actie kunnen de mensen nog meer genieten van deze grandioze kermis in Boxmeer.


Kies uw favoriete kermisattractie

Evenals vorig jaar kunnen de bezoekers van de kermis in Boxmeer de mooiste en beste attractie kiezen. Op dinsdag 26 juni wordt om 12.00 uur bekend gemaakt wie de winnaars zijn.

Er kan gestemd worden in 4 categorieën: familie vermaak, groot vermaak, behendigheidsspellen, verkoopzaken.


Op de website staan vanaf vrijdag 22 juni onder het kopje publieksprijs 2018 de categorieën en de daarbij behorende kermiszaken waarop gestemd kan worden. Wat is jouw favoriete attractie van de kermis in Boxmeer? Wie heeft de mooiste attractie presentatie qua sfeer, onderhoud, verlichting, sensatie, muziek en serviceverlening? Geef jouw voorkeur door.


Op www.kermisboxmeer.nl en in de kermiskrant staat alle informatie over alle attracties, het programma en alle acties van de kermis in Boxmeer.

advertentie