Deel dit artikel ‹ Terug

Vier 't Goei leven bij Doe Boerderij An 't Hoag

Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018


Op 23 juni is ook Doe Boerderij An 't Hoag uit Rijkevoort geopend om het publiek kennis te laten maken met hun versie van 't Goei Leven. Vanaf 12.00 uur kun je hier terecht om te genieten van ouderwetse ambachten, live muziek en veel Land van Cuijkse culinaire hoogstandjes.

Mart Albers; 'We zijn echt super blij met de culinaire & ambachtelijke deelnemers die onze gasten 't Goei leven letterlijk willen laten zien én proeven.
Zo komt Gerrie die mensen wil laten zien hoe creatief je kan zijn met bloemen, planten en potten maar ook met kwast en klei. Wie kent hem niet? Jac de Cock! Hij komt een interessante workshop wilgentenen vlechten geven. In een half uurtje maak je al een vogelvoedermandje, waxine, maasheggetje, vliegenmepper, vlinder of armbandje.

Bij Bert kun je jouw eigen perfecte ei of pannenkoek bakken! En Ine van de Theemuts is ook van de partij om enkele verrassende theeën te laten proeven en heeft daarnaast vele soorten losse theeën meegebracht die net als de bijbehorende theeaccessoires te koop zijn.
Palingkwekerij Bardoel rookt paling ter plaatse en er wordt uitleg gegeven over deze oude ambacht. De paling kan warm uit de rookkast geserveerd worden en daarnaast is er de gelegenheid om de gerookte paling en gefileerde paling te kopen.
Marcel Peeters van Backyard smokeaholics komt met zijn slow cooker bbq onze onze angus burgers bakken.

Pure streekproducten uit het Land van Cuijk zijn lekker en gezond. Linda en Karin van eetadvies.com hebben een adviesbureau opgericht waarin zij voedings- en leefstijladvies geven gericht op een gezonde leefstijl, gewichtsbeheersing en afvallen. Want 'n Goei Leven is natuurlijk ook lekker in je vel zitten en positief in het leven staan. Gezond eten kan zeker ook lekker zijn, juist erg smaakvol. Zij laten onze gasten graag een aantal caloriearme zomerse dorstlessers proeven. Bovendien hebben zij ook leuke winacties en iets leuks voor kinderen.

We hopen met deze leuke, creatieve ambachten en culinaire deelnemers een breed publiek aan te spreken. Tot de 23ste!

Meer weten over het hele programma van Doe boerderij An 't Hoag? Kijk op www.ant-hoag.nl