Deel dit artikel ‹ Terug

Feestelijke start kaartverkoop Mattaus Passion

Geplaatst op: maandag 1 maart 2010


FEESTELIJKE START KAARTVERKOOP MATTÄUS PASSION DOOR BURGEMEESTER VERHEIJEN VAN MILL.

De officiële feestelijke start van de kaartverkoop voor de Mattäus Passion heeft woensdag, 24 februari in het gemeentehuis van plaatsgevonden. Burgemeester Hans Verheijen heeft symbolisch de eerste kaarten besteld bij de Stichting Cultura Domus, via de website die voor dat doel door de stichting is opgericht en op dat moment ook werd gelanceerd.

Website
De website www.culturadomus.nl laat zien op welke gemakkelijke manier kaarten voor de prachtige uitvoering van de Mattäus Passion kunnen worden besteld en betaald. De prijzen zijn: 1e rang € 35,--, 2e rang € 27,50 en 3e rang € 17,50. Na bestelling liggen de kaarten dan bij de ingang op de avond van het concert klaar. Op de website komt tevens een plattegrond van het centrum van Mill met parkeermogelijkheden te staan.

Willibrorduskerk
Het concert vindt plaats in de mooie St. Willibrorduskerk in Mill op zaterdag, 27 maart om 19.00 uur. Daaraan voorafgaand is er om 18.00 uur een ontvangst van de bezoekers in het tegenover de kerk liggende gemeentehuis. De Stichting Cultura Domus die het concert organiseert, prijst zich gelukkig met het optreden van het Bachkoor Brabant, het Rotterdams Jongenskoor en het Barokorkest Florilegium (muzikale bloemlezing). De samenwerking met professionele topsolisten garandeert een ongekend niveau. Daardoor mag de uitvoering voor deze regio zeker groots en uniek genoemd worden. Concerten van dit formaat worden doorgaans in grote concertgebouwen of zeer prominente kerkgebouwen uitgevoerd.

Sponsoring
Stichting Cultura Domus heeft voor de organisatie van deze en meerdere culturele activiteiten behoefte aan financiÑ‘le ondersteuning door donaties van sponsoren en fondsen die een warm hart voor cultureel religieus erfgoed hebben. Op de website www.culturadomus.nl staat hoe u de goede doelen van de stichting kunt steunen.
advertentie