Deel dit artikel ‹ Terug

Beste Tonpraters van Brabant op buutgala in Mill

Geplaatst op: donderdag 18 februari 2010


Zaterdag 27 februari partycentrum Fitland Mill

De allerbeste tonpraters van dit moment staan zaterdagavond 27 februari op het programma van het vijfde Buutgala in Mill. Onder hen ook Andy Marcelissen die dit jaar zowel Brabantskampioen werd als de Zilveren narrenkap van de Keiebijters wist te winnen. Kaartjes zijn a 12,50 euro te reserveren via www.tonpraten.nl en bij de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Het publiek kon zelf via de website www.tonpraten.nl tonpraters kiezen die men graag op dit Buutgala wilde horen en zien. Vandaar dat het ook een interactieve Buutgala is. Vlak voor carnaval sloot de mogelijkheid om de persoonlijke voorkeur kenbaar te maken en ondertussen zijn alle sterren geboekt. U hoort en ziet zaterdag 27 februari:
Cristel van den Dungen (meest gevraagde vrouwelijke tonprater)
Jan Strik (won ruim 30 toernooien en is de nestor van de buutreetners)
Andy Marcelissen (Brabantskampioen 2009 en winnaar Keiekletsers 2010)
Frans Bevers (won vaker dan eens een kampioenschap en de publieksprijs)
Berry Knapen (won 3 keer het Brabantskampioenschap en 4 keer de publieksprijs)
Hans Eijkmans (won diverse kampioenschappen o.a. het Zuid Nederlandskampioenschap)
Bandparodist Maarten de Groot (special act)

Deze avond zal gepresenteerd worden door Henk Tielemans en begint op zaterdag 27 februari om 20.00 uur. De deuren van partycentrum Fitland gaan om 19.30 uur open en de entree bedraagt 12,50 euro. Reserveren kan via www.tonpraten.nl  en bij de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.