Deel dit artikel ‹ Terug

Politieteam wint begeerde Team Award

Geplaatst op: vrijdag 15 december 2017


Het politie-basisteam Maas & Leijgraaf, waartoe ook Sint Anthonis behoort, ontving donderdagavond, uit handen van burgemeester Marleen Sijbers, de felbegeerde ‘Team Award’.

De Team Award is de wisseltrofee voor goed politiewerk. Bij de toekenning kijkt de jury onder andere naar verbinding van het team met de samenleving, gedrevenheid en enthousiasme van de teamleden, vernieuwend (innovatief) werken, samenwerking met anderen en goede resultaten.

Het politie-basisteam Maas & Leigraaf werd door de burgemeester gecomplimenteerd met de vernieuwende manier van werken en de wijze van samenwerken die past bij de schaalgrootte van onze gemeente. Het team staat dag en nacht klaar en laat goede bereikbaarheid en aanrijtijden zien.

Burgemeester Sijbers, die het team had genomineerd, wees erop dat de goede resultaten van het team onomstreden zijn. “Sint Anthonis is één van de veiligste gemeenten van Nederland; dat komt mede door het voortreffelijke werk van de politie.”

De eervolle prijs was voor de politiemensen een volslagen verrassing. ‘Toevallig’ vierden zij in het naast het gemeentehuis van Sint Anthonis gelegen etablissement hun jaarlijkse kerstbijeenkomst. En ‘toevallig’ stelde de leiding voor eens een kijkje in het gemeentehuis te nemen. Daar werden de politiemannen en -vrouwen opgewacht door de gemeenteraad, burgemeester en wethouders, districtchef Dianne van Gammeren, gemeenteambtenaren en belangstellende inwoners.
advertentie