Deel dit artikel ‹ Terug

Extra feestelijke Telebingo bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: donderdag 30 november 2017


Aanstaande zaterdag (9 december) is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen. Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Op Ziggo digitaal kanaal 45 en KPN kanaal 1327. Ook via internet kunt u meespelen www.lokaleomroepmill.nl (Kijk Live of Luister Live). Op de website vindt u ook de frequenties van de andere aanbieders.

Prijzen
Er zijn zaterdag 9 december naast geldprijzen ook cadeaubonnen te winnen van `t Snuutje rijwielhandel, Plaza de Frietkraam, Delfino Pizzeria & Grillroom, The Florist, Snackbar Any Tyme de Keizer, Berends Bloemsierkunst, Albert Heijn supermarkt, Steakhouse Don Kiesjot, Kasteel Tongelaar, Grandcafé 't Centrum, Bakkerij Maarten Manders, Haarsalon Haartrots in Sint Hubert, Eten & Zo en de Molen van Mill.

Voor de december bingo zijn extra prijzen beschikbaar gesteld. Zo geven we weg: 2 x 2 kaartjes voor een film naar keuze van Filmhuis Myllesweerd, een bowlingbon van Bowlingcentrum Erica, een cadeaucard van de Hema t.w.v. Eur. 25,--, 2 x 1 cadeaubon van Buitengewoon Kado á Eur. 25,--, waardebonnen van Karwei bouwmarkt in Cuijk en een auto wasbon en een bon voor een vers gebakken belegd broodje van Shell Schimmel. Daarnaast geven we elke ronde een tegoedbon weg voor ½ liter ree stoofpotje en ½ liter wildzwijnragout van Wildhandel van der Cruijsen in Mill. Ook hebben we ook nog 1 dinerbon voor 2 personen bij Des Werelds in Mill met een waarde van EUR. 65,-- en 2 x 1 toegangsbewijs voor de Wellnessboot in Mill á Eur. 31,50. Tot slot hebben we een dinercheque t.w.v. Eur. 25,-- van bijties in Wanroy en een dinerbon voor een All-in 3 gangen diner voor 2 personen van restaurant Versaen in Ravenstein met een waarde van Eur. 146,--. De prijzen worden thuisbezorgd in een handige boodschappentas van De Neije Krant

Bingokaarten
Bingokaarten kunt u tot zaterdag 9 december 14.00 uur kopen bij (op = op):
Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39
Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3

De laatste kaarten kunt u bestellen of ophalen in de studio (Myllesweerd) op zaterdag 9 december tussen 12.00 uur en 14.00 uur, telefoon 0485 – 455091.

Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd.

Meer weten? Stuur een mailtje naar telebingo@lokaleomroepmill.nl of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.


advertentie