Deel dit artikel ‹ Terug

Speelotheek Bouwdag in de Bibliotheek Boxmeer en Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 3 november 2017


Is jouw zoon of dochter gek op bouwen? Maakt hij/zij de mooiste dingen met bijvoorbeeld Lego, Knex of Kapla? Breng dan samen een bezoek aan de Speelotheek Bouwdag en maak kennis met TomTect! Verzin het en bouw het! De Bouwdag is op vrijdagmiddag 17 november in de Bibliotheek Boxmeer en dinsdagmiddag 21 november in de Bibliotheek Cuijk.

BiblioPlus leent speelgoed en ontwikkelingsmateriaal uit via de Speelotheek. Tijdens de Speelotheek Bouwdag hebben we speciaal aandacht voor het constructiemateriaal. Dit materiaal draagt bij aan ontdekkend handelen, ruimtelijk inzicht, technisch inzicht, plannen, fantasie en succeservaringen. Het creëren van je eigen bouwwerk is voor alle kinderen een feest.

Met het materiaal ‘TomTect’ zijn er eindeloze mogelijkheden om te creëren. Met deze blokjes en verbindingen kun je alleen of samen de mooiste bouwwerken maken. Tijdens de Speelotheek Bouwdag in de Bibliotheek leren kinderen hoe je dit doet, natuurlijk kunnen ze ook zelf aan de slag. Is jouw kind enthousiast? Dan kan hij/zij TomTect lenen van de Speelotheek. Lenen in de Bibliotheek is tot 18 jaar gratis!

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen op dinsdag 21 november tussen 14.00 uur en 17.00 uur de Bibliotheek Cuijk en Boxmeer bezoeken om met TomTect aan de slag te gaan. Aanmelden kan via www.biblioplus.nl. Natuurlijk mogen ouders mee om te helpen en zelf te ontdekken
advertentie