Deel dit artikel ‹ Terug

Magnolia Cuijk verkozen tot gezelligste straat in Facebookcampagne CuijkDoet!

Geplaatst op: woensdag 25 oktober 2017


De Magnolia in Cuijk mag zich een jaar lang “De gezelligste straat’ van de gemeente Cuijk noemen. De uitverkiezing vond plaats via de Facebookpagina van CuijkDoet! Tijdens een feestelijke overhandiging door burgemeester Wim Hillenaar werd de hele straat getrakteerd op gebak en champagne. Daarnaast werd het nieuwe straatnaambord onthuld en werden de buurtbewoners van de Magnolia beloond met een cheque voor het inzetten van een foodtruck tijdens het eerstvolgende straatfeest.

De wedstrijd

De verkiezing gebeurde via de Facebookpagina CuijkDoet!. Via deze community konden inwoners de afgelopen maanden hun straat nomineren. Uit alle straten die het best scoorden tijdens deze nominatie (rekening houdend met het aantal inwoners per straat) werd in september uit ieder dorp uit de gemeente Cuijk een winnende straat geselecteerd. Ook op deze top 7 werd weer volop gestemd met als resultaat de Magnolia als winnende straat.

Wat is CuijkDoet!

CuijkDoet! is een initiatief van de gemeente Cuijk met als doel Cuijk en de kernen te promoten als een prettige plek om te wonen, te werken, te ondernemen en te recreëren. Via bijzondere verhalen, verteld door eigen inwoners en ondernemers als ambassadeurs, wordt Cuijk als plek om te wonen, te ondernemen en te recreëren op de kaart gezet. Kijk voor meer info op www.cuijkdoet!.nl of volg de acties via Facebook CuijkDoet!
advertentie