Deel dit artikel ‹ Terug

Griezelfilmavond in de Weijer

Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017


Lekker griezelen in de Bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek

Alleen voor wie durft! Op vrijdag 6 oktober draait voor kinderen van 10 t/m 12 jaar de griezelfilm ‘Frankenweenie’, in de theaterzaal van cultureel centrum de Weijer in Boxmeer. Deze film wordt vertoond ter ere van de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) met het thema ‘Gruwelijk Eng’!

Vanaf 19.00 uur openen deuren om te komen griezelen, je bibbert hier niet alleen van de film… Er loopt namelijk een griezelige fotograaf rond die jou en je vrienden griezelig op de foto zet. Om 19.30 uur start de film, de griezeltijd is rond 21.30 uur afgelopen. Natuurlijk zijn ouders ook van harte welkom, als ze moedig genoeg zijn tenminste… Kaartjes zijn 5 euro per persoon inclusief een hapje en een drankje in de pauze en zijn te bestellen via biblioplus.nl Zorg dat je op tijd een kaartje hebt besteld, zodat je erbij bent op 6 oktober!

Naast een griezelfilm zijn er nog meer spannende activiteiten tijdens de Kinderboekenweek. De bibliotheken van BiblioPlus zijn omgetoverd tot ggggriezel bibliotheken. Pas op, want je komt er enge figuren tegen, maar je vindt er ook leuke knutselactiviteiten, donkere leesplekjes en natuurlijk griezelboeken. Kom maar langs, als je durft! Speciaal voor kinderen van 4 t/m 8 jaar is er een poppenkastvoorstelling genaamd: Sp(r)ookje. Kijk op biblioplus.nl voor locaties, data en tijden. Op deze site is tevens meer informatie te vinden over de Kinderboekenweek.

Meer informatie?
biblioplus.biblio-shop.nl


advertentie