Deel dit artikel ‹ Terug

Leefbaarheidsonderzoek Overloon

Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017


Leefbaarheidsmeter Overloon
Hoe is het gesteld met het woonklimaat, zijn er veel gezamenlijke activiteiten, zeggen buurtbewoners elkaar gedag, ligt er veel troep op straat, zijn er onverzorgde stukken groen. Dit zijn allemaal vragen waar je over na kunt denken als je het hebt over leefbaarheid. Momenteel is Sociom bezig met een onderzoek naar de leefbaarheid in Overloon en wij zijn erg benieuwd naar uw mening!

Leefbaarheid is een begrip dat veel wordt gebruikt, maar waarvan niemand precies weet wat het betekent. Het heeft te maken met hoe prettig het is om ergens te wonen, maar hier heeft iedereen zijn eigen maatstaven voor. Wij verstaan onder leefbaarheid, de aantrekkelijkheid van een gebied of gemeenschap om er te wonen, werken of te recreëren.

Om erachter te komen of uw buurt leefbaar is heeft Sociom een enquête gemaakt. Wij willen graag van u weten in welke mate de leefomgeving aansluit bij de voorwaarden en behoeften die er door de burgers wordt gesteld. Bent u woonachtig in Overloon, dan willen wij u vragen om de enquête in te vullen, welke te vinden is via een online link: https://www.survio.com/survey/d/F9T9N9A5X4W5F4N8S. De enquête bevat slechts 10 vragen.

Net als u hechten wij veel waarde aan het feit dat u veilig, aangenaam en zo lang mogelijk in uw dorp kunt blijven wonen. Signalen die u afgeeft zullen wij, waar mogelijk, neerleggen bij diegene die hier ook wat aan kan doen. Bijvoorbeeld de politie, woningcorporatie, gemeentelijke dienst, enzovoort. Hoe duidelijker uw signaal, des te concreter kunnen we deze ook neerleggen bij de juiste personen.

Mocht u n.a.v. bovenstaande nog iets willen verduidelijken, dan kom ik graag naar u toe. U kunt contact met mij opnemen door te bellen naar 06-10431344 of een mail te sturen naar samantharegeer@sociom.nl.
Meer informatie over het werk van Sociom vindt u op onze website www.sociom.nl.

De resultaten die uit de enquête naar voren zijn gekomen zullen in de maand oktober via verschillende kanalen worden gecommuniceerd. 
advertentie