Deel dit artikel ‹ Terug

Zomerprogramma Schilderworkshops in Het Kloosterhuis - vanaf 28 juni

Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017


Wil je ook in de zomer af en toe schilderen of tekenen? Dat kan!

&Kunst (Lianne van den Boogaard) heeft een nieuw zomerprogramma met teken- en schilderworkshops voor volwassenen en kinderen. Je kunt je per workshops aanmelden tot een week van te voren. De workshop gaat door bij een minimale deelname van 4 personen.

Elke workshop heeft een eigen onderwerp. Voorbeelden hiervan zijn bijv. ‘gezichten’ of ‘mixed media’. Ook staat er een workshop ‘schilderen in de kloostertuin’ op het programma. De meeste workshops zijn in het atelier in of de tuin van Het Kloosterhuis in Sambeek. Op één uitzondering na; de workshop ‘paarden’ op 5 en 12 augustus. Hiervoor zijn we te gast bij pensionstal Verberktshoeve in het maasheggengebied in Boxmeer, waar we schetsen gaan maken. Op de tweede dag van de workshop worden de schetsen in het atelier verder uitgewerkt. Het programma biedt voor elk wat wils en is voor iedereen toegankelijk! Je wordt individueel en op je eigen niveau begeleid in een groepje van maximaal 8 personen. De eerste workshop staat gepland op 28 juni.

Op zondag 25 juni houdt &Kunst ook haar jaarlijkse open dag, in het eigen atelier in Het Kloosterhuis te Sambeek.
De reguliere cursussen starten weer vanaf 29 augustus. Er zijn groepen voor volwassenen op dinsdagavond, woensdagmiddag en donderdagochtend. Je kunt kiezen uit wekelijkse lessen of eens in de twee weken. Op woensdagmiddag is er ook een wekelijkse kinder-/jongerengroep.

Kijk voor meer informatie op www.enkunst.nl of neem contact via info@liannevandenboogaard.nl - 0654670321